in

Αυτή η όμορφη κοπέλα έμεινε κλειδωμένη σ’ένα δωμάτιο για 25 χρόνια.

H Blanche Monnier γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα σε μία αστική οικογένεια της γαλλικής πόλης Poitiers, όπου ο πατέρας της ήταν ο πρύτανης του πανεπιστημίου. Ήταν ένα συνεσταλμένο παιδί και είχε πολλές ανασφάλειες στην εφηβεία της.

Δεν τα πήγαινε καλά με την μητέρα της και αντιμετώπισε διάφορες περιόδους ανορεξίας.

Μέχρι τα 25, η Blanche είχε μεγαλώσει και είχε γίνει μία πολύ γοητευτική γυναίκα. Είχε ερωτευτεί παράφορα έναν δικηγόρο και τα νέα σύντομα κυκλοφόρησαν στην γειτονιά.

Ωστόσο, η μητέρα της δεν τον ήθελε γιατί ήταν πολύ μεγάλος και δεν έβγαζε αρκετά χρήματα.

Η μητέρα της Blanche ήταν τόσο εκνευρισμένη που κλείδωσε την κόρη της στην σοφίτα. Αρνούνταν να την αφήσει να βγει εκτός και αν απαρνιόταν την αγάπη της για τον δικηγόρο.

Η Blanche όμως δεν άλλαζε γνώμη. Χρειάστηκε 25 χρόνια για να ελευθερωθεί. Όταν η αστυνομία έλαβε ένα ανώνυμο γράμμα που περιέγραφε την ομηρία της, αποφάσισαν να το ερευνήσουν. Αφού μπήκαν με την βία στο δωμάτιό της, σοκαρίστηκαν με αυτό που αντίκρισαν.

Το δωμάτιο ήταν πολύ σκοτεινό και η ατμόσφαιρα αποπνικτική. Η Blanche ήταν γυμνή και μαραμένη στο κρεβάτι μέσα στην βρωμιά, τα έντομα και τα σωματικά υγρά της. Επειδή φοβήθηκε, έκρυψε το κεφάλι της στα σεντόνια.

Τα παράθυρα ήταν κλειδωμένα και σφραγισμένα. Η Blanche είχε χρόνια να δει φως. Πλέον είναι 49 και ζυγίζει λιγότερο από 25 κιλά. Είχε φωνάξει πολλές φορές για βοήθεια, αλλά κανείς δεν είχε έρθει.

Blanche Monnier

Η μητέρα της πέθανε λίγες μέρες μετά την δίκη. Παρόλο που η Blanche κατάφερε να πάρει λίγο βάρος, ποτέ δεν επανήλθε πλήρως. Πέθανε 12 χρόνια, μετά σε ψυχιατρική κλινική.

Δείτε στο βίντεο περισσότερα για την τρομακτική της ιστορία:

Είναι τρελό αν σκεφτεί κανείς τι έκανε αυτή η μάνα στο παιδί της. Είναι επίσης παράξενο πως κανένας δεν προσπάθησε να την σώσει. Επειδή δεν άφηνε την άντρα που αγαπούσε, η ζωή της πήρε μία τραγική τροπή. Μία πολύ λυπηρή ιστορία!

Θεσσαλονίκη: 18χρονη εισήχθη με υποτροφία σε αμερικανικό πανεπιστήμιο – Η ιστορία της προσφυγικής οικογένειάς της

Άντρας θεραπεύτηκε 6 φορές από τον Άγιο Εφραίμ! Οι σταυροί στο σώμα του Ραφαήλ