in ,

Αυτή η διαφήμιση με πρωταγωνιστές μια κοπέλα και ένα σκύλο έχει συγκινήσει το διαδίκτυο

Η Ταϊλάνδη δημιούργησε άλλη μια όμορφη διαφήμιση. Αλλά αυτή μάλλον είναι η καλύτερη και η πιο συγκινητική από όλες όσες έχουμε δει μέχρι σήμερα!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε λιγότερο από ένα μήνα, το βίντεο έχει πάνω από δύο εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Η διαφήμιση που δημιουργήθηκε για λογαριασμό της τράπεζας Krungthai, διηγείται την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας πριν αποφασίσει να σπουδάσει κτηνίατρος.

Η κοπέλα όταν πήγαινε σχολείο φοβόταν πολύ το σκύλο της γειτόνισσάς της, τον Ολιένγκ. Στην αρχή πίστευε ότι ο σκύλος ήταν άγριος και επιθετικός αλλά η αλήθεια ήταν πως απλά προστάτευε την ιδιοκτήτρια του, μια ηλικιωμένη γυναίκα που ζούσε μόνη της.

Ώσπου η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του Ολιένγκ αρρώστησε και το ασθενοφόρο την μετέφερε στο νοσοκομείο.

skylos-tai-dinfo-1-3Από εκείνη τη μέρα, κάθε φορά που η κοπέλα περνούσε από το σπίτι της ηλικιωμένης, έβλεπε το πληγωμένο σκυλί να στέκεται ακίνητο και να περιμένει την ιδιοκτήτρια του να επιστρέψει.

Οι μέρες περνούσαν, η ηλικιωμένη δεν επέστρεφε αλλά ο Ολιένγκ πάντα στην πόρτα. Την περίμενε..

skylos-tai-dinfo-1-1Η κοπέλα δεν άντεξε άλλο να το βλέπει να υποφέρει και αποφάσισε να του φέρει κάτι να φάει. Κάπως έτσι ξεκίνησε μια όμορφη φιλία.

Ο Ολιένγκ την ακολουθούσε παντού. Κάθε πρωί που η κοπέλα πήγαινε σχολείο ο πιστός της φίλος τη συνόδευε μέχρι τον σταθμό του τρένου και κάθε μεσημέρι που επέστρεφε ο Ολιένγκ ήταν πάντα εκεί και την περίμενε.skylos-tai-dinfo-1-2Άλλα ένα μεσημέρι, ο Ολιένγκ δεν ήταν εκεί.

Προμηθευτείτε μπόλικα χαρτομάντιλα και δείτε τη συνέχεια στο βίντεο..

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_TVCak69GZ4?rel=0&showinfo=0]via

Το αγόρι που τρέλανε την επιστημονική κοινότητα: Έχει την ικανότητα να βλέπει στο απόλυτο σκοτάδι με μάτια που λάμπουν!

Να σου πω για τον Άγιο Εφραίμ της Νέας Μάκρης