in

Συστατικά και τρόπος χρήσης: Συνταγή που εξαφανίζει τις λοιμώξεις του αυτιού!

Οι μολύνσεις των αυτιών προκαλούν μεγάλο πόνο και δυσφορία κατά την εκτέλεση των καθημερινών δραστηριοτήτων.

Αν έχετε προβλήματα με μολύνσεις των αυτιών, παρουσιάζουμε ένα φάρμακο που είναι πιο αποτελεσματικό από οποιοδήποτε φάρμακο που μπορείτε να αγοράσετε στο φαρμακείο.

Σχεδόν όλες οι σταγόνες για τα αυτιά (ενάντια στη λοίμωξη) περιέχουν μόνο ισοπροπανόλη για το πλύσιμο και το στέγνωμα του αυτιού. Αυτή η σπιτική θεραπεία περιλαμβάνει μόνο καθαρό οινόπνευμα και άσπρο ξίδι, όπως αναφέρει το thesecretrealtruth.

Το οινόπνευμα και το λευκό ξύδι ξηραίνουν το αυτί, καταπολεμούν τις λοιμώξεις, εξαλείφουν το κερί και απαλύνουν τον πόνο.

Αυτό το φάρμακο είναι πολύ αποτελεσματικό, επειδή ακριβώς το λευκό ξύδι έχει αντιβακτηριακές και αντιμικροβιακές ιδιότητες και έχει επίσης επίδραση ενάντια στις μολύνσεις που απαιτούν αντιβιοτικά.

Συστατικά που απαιτούνται:
Καθαρό οινόπνευμα
Λευκό ξύδι

Μέθοδος παρασκευής:
Αναμείξτε σε ίσα μέρη λευκό ξύδι και αλκοόλ.

Τρόπος χρήσης:
Πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού από το προετοιμασμένο μείγμα, γείρετε το κεφάλι σας στο πλάι και ρίξτε λίγο από το φάρμακο στο αυτί σας. Κρατήστε το κεφάλι σας γερμένο για 30 έως 60 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, καθίστε σε όρθια θέση και αφήστε το μείγμα να βγει από το αυτί σας.
Για τη θεραπεία της λοίμωξης του αυτιού ή αφαίρεσης λίπους ή νερού από το αυτί, θα πρέπει να επαναλαμβάνετε αυτή τη διαδικασία τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

Σημείωση: Εάν δεν παρατηρήσετε κάποια αποτελέσματα μέσα σε 3 ημέρες, δείτε έναν γιατρό.
Αν έχετε να κάνετε με ένα διάτρητο τύμπανο αυτιού, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο.

Θα εκπλαγείτε με το τι μπορεί να κάνει το σφουγγάρι πιάτων!

12 τρελά πράγματα που βρίσκονται στη γη και ίσως να μην γνώριζες (Φωτογραφίες)