in ,

Αυτές είναι οι 8 πιο ακραίες πλαστικές επεμβάσεις που είδαμε !

Οι αισθητικές επεμβάσεις δεν αποτελούν πλέον ταμπού στις μέρες μας. Άντρες και γυναίκες επιλέγουν να υποστούν το νυστέρι του πλαστικού προκειμένου να διορθώσουν κάτι που τους ενοχλεί ή απλώς να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση.

Μια τέτοια επιλογή δεν είναι μεμπτή, εκτός κι αν η ματαιοδοξία κυριεύει έναντι της λογικής και το αποτέλεσμα καταλήγει να μοιάζει με επιστημονική φαντασία!

Δείτε φωτογραφίες από τις 10 πιο ακραίες επεμβάσεις που έκαναν το γύρο του κόσμου την περασμένη χρονιά.

1. Jordan Parke – Ο κύριος Kim Kardashian

1pla

Ο 23χρονος Βρετανός makeup artist δηλώνει πως η Kim Kardashian είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο. Ο ίδιος ξόδεψε αρκετά χρήματα για να της μοιάσει, φουσκώνοντας τα χείλη του με πληρωτικές ουσίες και κάνοντας μόνιμο τατουάζ στα φρύδια του. Εκτιμώμενο κόστος επεμβάσεων: 150.000 δολάρια.

2. Η Γυναίκα – Μπάρμπι

Η Valeria Lukyanova είναι γνωστή ως η Γυναίκα-Μπάρμπι. Η ίδια δηλώνει πως διατηρεί την εκπληκτική σιλουέτα επειδή τρέφεται μόνο με… αέρα και ήλιο. Υποστηρίζει πως η εμφάνισή της, πέρα από τα εμφυτεύματα στήθους που έβαλε, είναι εντελώς φυσική και οφείλεται στη γυμναστική και την ειδική διατροφή που ακολουθεί.

 

3. Η Γυναίκα-Μπάρμπι Νο 2 – Αντίζηλος της Γυναίκας-Μπάρμπι

3pla

Η Alina Kovalevskaya όχι μόνο διεκδικεί το στέμμα της Valeria Lukyanova, κατάγεται μάλιστα από την ίδια πόλη με αυτή. Και οι δύο κοπέλες είναι από την Οδησσό της Ουκρανίας. Φήμες λένε ότι οι δύο κοπέλες ήταν παλαιότερα φίλες.

4. Ο Άντρας-Κεν

Ο Justin Jedlica έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 140 αισθητικές επεμβάσεις προκειμένου να μοιάσει στον Κεν. Θα περίμενε κανείς να έχει πολλά κοινά με τη Γυναίκα-Μπάρμπι, όμως στην πραγματικότητα τη μισεί, καθώς πιστεύει ότι είναι εντελώς ψεύτικη, επειδή χρησιμοποιεί μακιγιάζ και άλλα «τεχνάσματα» για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εκτιμώμενο κόστος επεμβάσεων: 150.000 δολάρια.

5. Ο αντίζηλος του Άντρα-Κεν

5pla

Αφού υπάρχουν δύο Γυναίκες-Μπάρμπι, πρέπει να υπάρχουν και δύο Άντρες-Κεν! Ο αναπληρωματικός Κεν είναι το μοντέλο Celso Santebanes. Εκτιμώμενο κόστος επεμβάσεων: 50.000 δολάρια.

6. Tatiana Williams, η πιο φανατική θαυμάστρια των οπ ισθίων της Kim Kardashian

Η Williams υποβλήθηκε σε μια σειρά από παράνομες αισθητικές επεμβάσεις για να αποκτήσει τους γλουτούς των ονείρων της, βάζοντας φυσικά σε κίνδυνο τη ζωή της. Εκτιμώμενο κόστος επεμβάσεων: 98.000 δολάρια.

7. Η Γυναίκα-Καρικατούρα

8pla

Όταν η Krystina Butel αντίκρισε για πρώτη φορά την καρικατούρα που της έφτιαξε ένας καλλιτέχνης, τη ζήλεψε τρομερά! Αποφάσισε λοιπόν να της μοιάσει! Εκτιμώμενο κόστος επεμβάσεων: 150.000 δολάρια.

8. Οι γυναίκες που επέστρεψαν αγνώριστες από τη Νότια Κορέα

9pla

Η αισθητική χειρουργική αποτελεί πλέον τεράστια πηγή εσόδων για τη Νότια Κορέα. Γυναίκες από τη γειτονική Κίνα και όχι μόνο καταφεύγουν στη Νότια Κορέα για να κάνουν φτηνές επεμβάσεις, ξεφεύγουν όμως τόσο πολύ που δυσκολεύονται να περάσουν από τον έλεγχο διαβατηρίων όταν θέλουν να επιστρέψουν στη χώρα τους!

Πηγή

Κούκλος κτηνίατρος θα σας κάνει να πάτε τα ζωάκια σας κατευθείαν για εξέταση

Έσωσε μια ζωή… και μετά πηγαίνει να αποχαιρετήσει για πάντα τον γιο του