in

Αυτές είναι οι εκκεντρικότητες που κάνουν τα πλούσια παιδιά στο Ντουμπάι. (Φωτογραφίες)

Το Ντουμπάι είναι συνώνυμο με την πολυτέλεια, την επίδειξη και την εκκεντρικότητα . Ακριβώς πριν από 70 χρόνια, ήταν λίγο περισσότερο από ένα μέρος γεμάτο άμμο και έρημο, αλλά μετά την εύρεση πετρελαίου στη γη τους στα τα τέλη της δεκαετίας του ’60, οι αγρότες οι οποίοι εργάστηκαν εκεί έγινα οι μεγαλύτεροι εκατομμυριούχοι στον κόσμο.

Κτήρια αρκετών δεκάδων μέτρων, πολυτελή σπορ αυτοκίνητα εγκαταλελειμμένα στους δρόμους , κατοικίδια ζώα πάρα πολύ εξωτικά, ακόμη και για μια έρημο , τα πάντα είναι λίγα για ανθρώπους που τα χρήματα προέρχονται σχεδόν από τα αυτιά τους .

Πολλοί εκατομμυριούχοι έχουν παιδιά. Τα παιδιά γνωρίζουν που έχουν γεννηθεί και τι έχουν. Αυτοί οι μικροί πλούσιοι έχουν αρκετά χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τους και δεν ξέρουν που να τα χαλάσουν όλα αυτά τα λεφτά.

Δημιουργήθηκε πρόσφατα ένας λογαριασμός στο Instagram που ονομάζεται Πλούσια παιδιά του Ντουμπάι (Dubai Rich Kids) . Σε αυτό, έχει περισσότερους από 29.000 οπαδούς, και δημοσιεύονται φωτογραφίες με επίδειξη, χρηματιστηριακές εταιρείες, και άλλες περίεργες περιπέτειες εκκεντρικότητες των εκατομμυριούχων παιδιών του Ντουμπάι.

Δείτε τις φωτογραφίες :

Γιατί τα παράθυρα των πλοίων είναι στρόγγυλα;

Η θετή μητέρα του πίεσε τον 15χρονο να καταψύξει το σπέρμα του. 23 χρόνια αργότερα συνέβη το θαύμα!