in

Αυτά τα Νησιά Έχουν τα πιο Απίστευτα Σχήματα. Δείτε τα! (PHOTOS)

Θα πάθετε την πλάκα σας μόλις δείτε νησιά με σχήμα ιππόκαμπου, ελικοπτέρου ή καρδιάς. Είναι λες και η φύση θέλει με αυτόν τον τρόπο να μας κάνει να χαμογελάσουμε. Ε, λοιπόν, το πέτυχε!

Αυτή η φύση μας παίζει περίεργα παιχνίδια και είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως μερικές φορές δεν χρειάζεται καν photoshop για να δημιουργηθούν όμορφες και ιδιαίτερες εικόνες εμπνευσμένες φυσικά… από την πραγματικότητα.

Νησί χελώνα Στη Ταϊβάν

thehomeissue_nisi08
Το νησί-χελώνα…

Yπάρχει ένα νησί που έχει το σχήμα του πιο αργού ζώου στον κόσμο. Γνωρίζατε ότι στην Ταϊβάν πετάνε χαρταετούς όλο το χρόνο; Πολλοί μάλιστα πηγαίνουν στο νησί-χελώνα και κάνουν το ίδιο, για να πουν ότι έκαναν κάτι πρωτότυπο στη μέση του πουθενά.

Νησί καρδιάthehomeissue_nisi06 (1)

Στα Νησιά Φίτζι βρίσκεται το πιο ρομαντικό νησί αφού έχει το σχήμα καρδιάς. To νησί ονομάζεται Tavarua και απέχει μόλις 5 μίλια με βάρκα από το κυρίως νησί Viti Levu. Παρά το γεγονός ότι είναι μικροσκοπικό, διαθέτει ένα ξενοδοχείο στο οποίο μπορείς να κάνεις τις πιο ρομαντικές διακοπές της ζωής σου.

Νησί ελικόπτερο
thehomeissue_nisi04

Στις Φιλιππίνες βρίσκεται αυτό το μικροσκοπικό νησάκι που πραγματικά θυμίζει ελικόπτερο. Το όνομά του είναι Dilumacad και είναι πραγματικά καταπράσινο.

Νησί ιππόκαμπος
thehomeissue_nisi01

Στα Γκαλαπάγκος, στα ανοιχτά του κράτους του Ισημερινού, βρίσκεται αυτό το νησί που έχει ξεκάθαρα σχήμα ιππόκαμπου. Το όνομα του νησιού είναι Fernandina και είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Γκαλαπάγκος.

Νησί «χαμογελαστό πρόσωπο»
thehomeissue_nisi05

Στη Μαλαισία βρίσκονται τρία νησιά (ένα μεγάλο που μοιάζει με στόμα και δύο μικρότερα που θυμίζουν μάτια) τα οποία σχηματίζουν ένα χαμογελαστό πρόσωπο αν τα δει κανείς από ψηλά.

Nησί μπούμερανγκthehomeissue_nisi02

Στις Φιλιππίνες βρίσκεται αυτό το νησί που θυμίζει μπούμερανγκ και παρόλο που το σχήμα του είναι εντυπωσιακό και ιδιαίτερο δεν είναι αυτός ο λόγος που έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη χώρα. Ο λόγος είναι ο πλούτος του σε πετρέλαιο – που ελπίζουμε να μην του γυρίσει μπούμερανγκ και καταστραφεί το οικοσύστημά του.

Νησί ψάριthehomeissue_nisi03

Στην Κροατία μπορείτε να βρείτε το νησί Gaz το οποίο έχει κερδίσει το ενδιαφέρον τον τουριστών λόγω του σχήματός του. Το νησί αυτό ανήκει σε μία ομάδα 14 μικρών νησιών τα οποία ονομάζονται Brijuni.
Via

Θέλω να διώξω τον άντρα μου γιατί φέρεται απαίσια στην κόρη μου

Το μαθηματικό πρόβλημα που απευθύνεται σε 7χρονους και έχει δυσκολέψει ακόμη και ενήλικες. Εσείς μπορείτε;