in

Αυτά είναι τα φοβερά οφέλη του να κοιμάται κανείς yuμνός τη νύχτα

Σύμφωνα με το piraeuspress.gr, είναι γνωστό ότι τα οφέλη του να κοιμάται κάποιος γuμνός είναι πολλά. Σίγουρα υπάρχει ο σωστός τόπος και χρόνος να μείνουμε γuμνοί, αλλά τις περισσότερες φορές, δεν επωφελούμαστε από τα οφέλη του γuμνισμού όταν έχουμε την ευκαιρία.

Αναμφίβολα, δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος και τόπος να επωφεληθούμε, από ό,τι στις συνήθειες του ύπνου. Αρκετοί είναι αυτοί που προτιμούν να κοιμούνται γuμνοί, αλλά οι περισσότεροι έχουν τις πιτζάμες στρωμένες και σιδερωμένες κάτω από το μαξιλάρι τους – έτοιμες να τις φορέσουν, χάνοντας όλα τα οφέλη που έχει το να κοιμούνται γuμνοί για την υγεία τους.

Διαβάστε παρακάτω τα 8 οφέλη που έχει το να κοιμάται κάποιος γuμνός για την υγεία.

1.Θα κοιμηθείτε ήσυχοι Tayra Lucero Το ξέρατε ότι για να πέσουμε σε βαθύ ύπνο, πρέπει να πέσει η θερμοκρασία του σώματός μας μισό βαθμό; Αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο να γίνει, αν φοράμε όλο το βράδυ πιτζάμες. Αντ’ αυτού, αφήστε το σώμα σας ελεύθερο και χωρίς παρεμβολές και θα κοιμηθείτε σαν πουλάκι.

2.Κάνει καλό στην ευαίσθητη περιοχή Tayra Lucero Το να φοράτε εσώρουχα ή κάποιο άλλο σφιχτό ρούχο στην ευαίσθητη περιοχή κατά τη διάρκεια της νύχτας, μπορεί να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για βακτηρίδια και να προκληθεί ακόμα και μυκητίαση. Δείτε τον βραδινό ύπνο ως μια απελευθερωτική πράξη και κοιμηθείτε γuμνοί.

3.Ο σύντροφός σας θα το λατρέψει Tayra Lucero Σε ποιον δεν θα άρεσε να βλέπει τον σύντροφό του γuμνό κάθε βράδυ; Ακόμα και αν αισθάνεστε ανασφαλείς με το σώμα σας, αναμφίβολα ο σύντροφός σας θα λατρεύει να σας βλέπει γuμνούς. Επίσης, το να κοιμάται κάποιος γuμνός, δημιουργεί περισσότερη οικειότητα και ενδυναμώνει τη σχέση του ζευγαριού.

4.Θα ξυπνήσετε νωρίτερα και ευκολότερα Tayra Lucero Θα εκπλαγείτε όταν δείτε πόσο εύκολα θα σηκωθείτε από το κρεβάτι σας. Επίσης, χωρίς τις πιτζάμες σας θα αισθάνεστε πιο καθαροί, αφού δε θα έχετε ιδρώσει καθόλου το βράδυ. Θα ξεκινήσετε πιο εύκολα την πρωινή σας ρουτίνα, αφού δε θα χρειαστεί να ασχοληθείτε καθόλου με το βγάλετε τις πιτζάμες σας και να φορέσετε τα ρούχα σας.

5.Βοηθάει στην απώλεια βάρους Tayra Lucero Η απώλεια βάρους είναι επώδυνη και ενοχλητική για πολλούς ανθρώπους. Η ιδέα του να χάνουμε βάρος ενώ κοιμόμαστε, μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά το να κοιμάστε γuμνοί μπορεί να το κάνει πραγματικότητα. Στον ύπνο μας καίμε λιγότερες θερμίδες, αλλά ο ύπνος σε ένα δροσερό περιβάλλον είναι πιο ξεκούραστος και αυξάνει τον μεταβολισμό μας, ενισχύοντας την απώλεια βάρους και το πρωί και το βράδυ.

6.Είναι πιο βολικό και άνετο Tayra Lucero Πόσες φορές έχετε ξυπνήσει αναστατωμένοι στη μέση της νύχτας, επειδή σας ενοχλούσε η ετικέτα από τις πιτζάμες; Είναι δύσκολο να αισθανθούμε άνετα με όλα τα σεντόνια και τις κουβέρτες που έχουμε από πάνω μας, πόσο μάλλον όταν έχουμε να ασχοληθούμε και με τις πιτζάμες. Με το να παραλείπουμε τις πιτζάμες, είναι πιο εύκολο να αισθανθούμε άνετα στο κρεβάτι μας και να κοιμηθούμε σαν πουλάκια.

7.Θα έχετε αυτή τη “λάμψη” Tayra Lucero Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε ακριβώς το γιατί, αλλά οι άνθρωποι που κοιμούνται yuμνοί φαίνονται πιο ωραίοι την επόμενη μέρα. Πιθανόν οφείλεται σε έναν συνδυασμό παραγόντων καλού ύπνου, βελτίωσης της καθαριότητας και του γεγονότος ότι ο ύπνος όταν κοιμόμαστε γuμνοί ανανεώνει και ενυδατώνει πιο γρήγορα το δέρμα μας.

8.Ανακουφίζει από το άγχος Tayra Lucero Ξεκινήστε να κοιμάστε γuμνοί και θα νιώσετε γενικά πιο ανακουφισμένοι. Για ακόμη μια φορά, είναι ένας συνδυασμός βελτίωσης του ύπνου και της σωματικής ευεξίας. Χρειάζεται αρκετό θάρρος να απαρνηθούμε τις πιτζάμες μας αν δεν το έχουμε συνηθίσει, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα θα μας ανταμείψει και θα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθησή μας.

via

Δείτε ποια σοβαρή ασθένεια «κρύβει» το ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ στα ΑΚΡΑ!

Αποτελεσματικότατο γιατροσόφι για γρίπη, κρυολόγημα, βήχα, πονόκοιλο & πόνους περιόδου!