in

Απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του δέχθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας από αρνητές του ιού

Απαράδεκτη συμπεριφορά δέχθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας από μερίδα ανθρώπων που δεν πιστεύουν στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, οι αρνητές του ιού, τα έβαλαν με τους λοιμωξιολόγους και τον Σωτήρη Τσιόδρα. Με απειλές ακόμα και για τη ζωή τους προσπαθούν να τους φέρουν στα όριά τους, παίζοντας με τα νεύρα και την ψυχολογία τους.

Αυτός άλλωστε μαζί με την επίθεση που δέχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι δύο βασικότεροι λόγοι που ο Τσιόδρας δεν εμφανίζεται τόσο μπροστά στις κάμερες.

Διαβάστε τι δημοσίευσε ο «Βηματοδότης» για το περιστατικό:

Ίσως οι περισσότεροι να μην το γνωρίζουν αλλά το τελευταίο διάστημα τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων δέχονται συνεχώς απειλητικά μηνύματα. Ο λόγος; Ορισμένοι «αρνητές» (και «Ψεκασμένοι») όπως χαρακτηρίζονται, τους θεωρούν υπεύθυνους για τα μέτρα που λαμβάνονταi τα οποία «πνίγουν», όπως ισχυρίζονται, την οικονομία και την κοινωνία.

Τον τελευταίο καιρό στα απειλητικά αυτά μηνύματα εμφανίζεται, μου είπαν και ένας πρώην στέλεχος κόμματος που τώρα δεν είναι στη Βουλή, ο οποίος απειλεί τα μέλη της Επιτροπής ότι θα δώσει τα ονόματά τους στη δημοσιότητα ώστε «να μάθει ο ελληνικός λαός ποιοι είναι υπεύθυνοι για τα εγκλήματα που έκαναν σε βάρος του».

Όπως μου λέει μέλος- καθηγήτρια της Επιστημονικής Επιτροπής ο εν λόγω κύριος επιμένει ότι η Επιτροπή έχει κάνει… εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού.

Παρόμοια απειλητικά μηνύματα έχουν λάβει (και εξακολουθούν να λαμβάνουν) και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, όπως και ο καθηγητής του LSE Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος ωστόσο δεν τα λαμβάνει υπόψη, ούτε τα κοινοποιεί.

Πρόκειται για απειλές κατά της ζωής, με στόχο, όπως λένε αυτοί που τις δέχονται, να τους αποσυντονίσουν, να τους αποτρέψουν από το να εισηγούνται μέτρα, να τους προβληματίσουν και βεβαίως να τους φοβίσουν. Όπως μου εξήγησε ο κ. Μόσιαλος, τα μηνύματα αυτά έρχονται μαζικά (την ίδια ημέρα), μέσω inbox, πράγμα που σημαίνει ότι είναι κατευθυνόμενα. Μαθαίνω τέλος ότι έχουν γνώση και οι διωκτικές αρχές, αλλά και οι ένοικοι του Μαξίμου.

Πηγή : ipolitiki.gr

Λαγκάρντ: «Έρχεται μεγάλη φτώχεια και πολλές χρεωκοπίες. Συντομέψτε τις εκταμιεύσεις»

Έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ; : 37χρονη γυναίκα από τη Νότια Αφρική γέννησε δέκα παιδιά