in

Με αυτό που ανέβασε το διάσημο μοντέλο στα social την έσβησαν φίλοι της και followers! (Φωτογραφίες)

Αναμφίβολα τα Social Media διαμορφώνουν μία εικονική πραγματικότητα που τις περισσότερες φορές απέχει παρασάγγας από την “ανθρώπινη” πλευρά των χρηστών.

Τρανή απόδειξη για την παραπάνω διαπίστωση αποτελεί το “πάθημα” της Στίνα Σάντερς, πρώην μοντέλου.

mod11Στον λογαριασμό της στο Instagram έχει δεκάδες χιλιάδες ακολούθους, για τους οποίους συνήθιζε να ποστάρει φωτογραφίες της ως μοντέλο, στυλιζαρισμένες και γκλαμουράτες. Πρόσφατα, η Στίνα Σάντερς αποφάσισε να πάρει μέρος σε ένα πείραμα, μετά από παρότρυνση της εφημερίδας Daily Mail.modd

Αφορμή ήταν η υπόθεση της Εσένα Ονίλ, επίσης μοντέλο, που αποκάλυψε πως οι φωτογραφίες που πόσταρε ήταν κάθε άλλο παρά αυθόρμητες, αλλά αντίθετα πως ζούσε σε μια εικονική πραγματικότητα που έφτιαχναν γι’ αυτήν οι σπόνσορες και οι εταιρίες.

Η Σάντερς άρχισε να ποστάρει λιγότερο κολακευτικές της φωτογραφίες, από την ώρα που κάνει αποτρίχωση, από την επίσκεψή της στον ψυχίατρο, ή ακόμα και από τα… χαλασμένα της νύχια.

mod33

mod22

Λίγες ώρες χρειάστηκαν για να «αποδώσει» το πείραμα: Ο λογαριασμός της «μίκρυνε» κατά 3.000 άτομα, που αποφάσισαν ότι η «κανονική» Στίνα Σάντερς δεν είναι καθόλου ενδιαφέρουσα!

«Ήθελα να αποκαλύψω πως η ζωή κάτω από τη μάσκα του μοντέλου δεν είναι καθόλου εύκολη. Η ζωή μου δεν είναι καθόλου όσο όμορφη φαίνεται. Υποφέρω από άγχος και έχω μια ανάπηρη αδερφή.

Κανενός η ζωή δεν είναι τέλεια», λέει η ίδια.

«Ήμουν σχεδόν βέβαιη πως οι κανονικές μου φωτογραφίες θα είχαν λιγότερα likes από εκείνες με τα μαγιό, τα εξωτικά τοπία και τις γκλαμουράτες εμφανίσεις. Αλλά δεν περίμενα ότι θα χάσω και followers από αυτό!

via

5χρονος καλεί την Αστυνομία για να βρει τη μαμά του στον Παράδεισο και το διαδίκτυο καταρρέει

Υπάρχουν κάποια γρουσούζικα πράγματα που έχουμε στο σπίτι μας όπως για παράδειγμα οι Καθρέφτες. Δεν φέρνουν μόνο οι σπασμένοι καθρέφτες κακή τύχη [Εικόνες]