in

Απίστευτα λάθη σε ταινίες, που είμαστε σίγουροι πως δεν είχατε προσέξει [Εικόνες]

Οι ιδιαίτερα προσεκτικοί θεατές παρατηρούν ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες, όποια ταινία και να βλέπουν. Κάθε τρίχα, κάθε τούφα μαλλιών, κάθε μελανιά, κάθε αντανάκλαση, κανένα λάθος δεν μπορεί να κρυφτεί από το παρατηρητικό βλέμμα τους.

Μαζέψαμε τα 20 πιο ενδιαφέροντα λάθη που παρατήρησαν οι λάτρεις του κινηματογράφου και σας τα παρουσιάζουμε.

Λυκόφως

 

Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε την αντανάκλαση της κάμερας στο παράθυρο του αυτοκινήτου. Είναι αρκετά συχνό λάθος που γίνεται από τους παραγωγούς.

Άδοξοι μπάσταρδοι

Ο Γερμανός λοχίας, τον οποίον σκοτώνουν με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ., εμφανίζεται σε μία σκηνή χωρίς έμβλημα και μετά από λίγο με αυτό.

Avatar

 

Όταν ο Τζέικ ανοίγει την κάψουλα, είναι σαφές πως δεν έχει δίπλα του κανένα καροτσάκι. Μετά από λίγο από το πουθενά εμφανίζεται το καροτσάκι!

Εξολοθρευτής 2: Ημέρα της Κρίσης

Ο εξολοθρευτής καλύπτει με το σώμα του τον Τζον και τον πετυχαίνουν σφαίρες που πυροβόλησε ο Τ-1000 στην πλάτη και του τρυπάνε το τζάκετ. Μετά από λίγο το τζάκετ του είναι σαν καινούργιο.

Στην νταλίκα που οδηγεί ο Τ-1000, μετά το άλμα του έσπασε το παρμπρίζ. Στο επόμενο καρέ το παρμπρίζ ήταν πάλι στην θέση του!

Οι Εκδικητές

Σε μία σκηνή, ο Θορ καταστρέφει τα πάντα σε έναν δρόμο, συμπεριλαμβανομένου και ενός αυτοκινήτου, ο προφυλακτήρας του οποίου απέκτησε μια λακκούβα, η οποία εξαφανίστηκε ως εκ θαύματος στην επόμενη σκηνή.

Dallas Buyers Club

Η ταινία είναι τοποθετημένη το 1985, αλλά πίσω από τον πρωταγωνιστή κρέμεται μια αφίσα με την Lamborghini Aventador. Αυτό το αυτοκίνητο άρχισε να παράγεται μόλις το 2011.

Τιτανικός

Φαίνεται πως υπήρχαν δύο «Τιτανικοί», πως αλλιώς να εξηγηθεί πως το κατάστρωμα συνεχώς αλλάζει.

Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού

Η συμμορία του Τζακ Σπάροου είχε αρκετά μοντέρνα εμφάνιση για εκείνη την εποχή.

Εξολοθρευτής 3: Άνοδος των μηχανών

Ο Τζον και η Κέιτ φύγανε από το υπόστεγο στο μικρό λευκό «chessno» με μπλε ρίγες. Ο αριθμός του σκάφους ήταν N3035C. Στην επόμενη σκηνή το βλέπουμε να πετάει στον αέρα, όμως ο αριθμός διαφέρει είναι N3973F και στην συνέχεια είναι πάλι το ίδιο.

Μαρία Αντουανέτα

Ένα αρκετά καλαίσθητο λάθος μπορείτε να δείτε στην βιογραφική ταινία της Σοφία Κόπολα για την ζωή της Μαρία Αντουανέτα. Τα δε σταράκια, ήταν στην μόδα και εκείνη την εποχή.

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής

Στην σουίτα του Σάχη Σουλεϊμάν ήταν υπήρχε ένα αυτοκίνητο και ένα σύγχρονος ραδιοφωνικός πύργος.

Άλιεν

Όταν η ομάδα έρευνας εξερευνά το εξωγήινο διαστημόπλοιο, θα παρατηρήσετε πως τα μέλη της ομάδας φορούν ένα ειδικό σκουφάκι και και στο κεφάλι φοράνε ειδικό κράνος. Αλλά όταν βγάζουν το κράνος από τον αστροναύτη Κέιν στον οποίον επιτέθηκε το εξωγήινο πλάσμα, εκ θαύματος έχει εξαφανιστεί το σκουφί.

Συνήθεις ύποπτοι

Την πρώτη φορά που δείχνουν το αεροδρόμιο, εκεί προσγειώνετε ένα αεροπλάνο που έχει 4 κινητήρες. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, υπάρχουν μόνο δύο κινητήρες.

Ted 2

Ο πρωταγωνιστής Τζον σε όλες τις σκηνές κρατάει το τηλέφωνο του ανάποδα. Αυτό είναι εμφανές από κουμπί κλειδώματος, αλλά όπως φαίνεται, δεν τον νοιάζει, το πιο σημαντικό είναι πως έχει σήμα!

Μονομάχος

Στην ταινία ο «Μονομάχος» μπορείτε να δείτε πως οι Ρωμαίοι μετέφεραν φιάλες αερίου στα άρματά τους. Πως γινόταν να γίνει αυτό το λάθος;

Ο πόλεμος των άστρων

Ένας από τους stormtroopers (άκρη δεξιά) είναι υπερβολικά ψηλός και χτυπάει το κεφάλι του στην πόρτα.

Πηγή: tilestwra

«Με φωνάζουν άσχημο, λένε ότι έχω χοντρή μύτη, με έλουσαν με γάλα»

Πήρε μία γλάστρα, αλεύρι και μαγιά και ΧΩΡΙΣ καν ρεύμα έκανε το τέλειο ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ψωμί!