in

Αν βρεις Γυναίκα με ΑΥΤΑ τα 11 Χαρακτηριστικά, Κράτα την Καλά!

Μερικές φορές γνωρίζουμε μια γυναίκα που καταλήγει να είναι εκείνη που θα περάσουμε μαζί της όλη μας τη ζωή – η γυναίκα των ονείρων μας.

Συχνά τέτοιες γνωριμίες είναι εντελώς απροσδόκητες.

Παρόλα αυτά, μπορούν να αλλάξουν τα πάντα.

Η φύση μας έκανε έτσι ώστε όταν ενωθούμε με το άλλο μας μισό να μπορούμε να νιώσουμε ολόκληροι, αλλά η  αναζήτηση για να το βρούμε είναι αρκετά επίπονη. Πιστέψτε μας ομως, μπορείτε να πείτε ότι έχετε βρει τον άνθρωπο της ζωής σας αν ισχύουν αυτά τα 11 πράγματα. Αν τον βρείτε, μην τον αφήσετε με τίποτα.

Είναι υποστηρικτική

Είναι όμορφη

Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Εάν είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχεις δει – σύμφωνα με το γούστο σου και όχι κάποιου άλλου – κράτησέ την.
Είναι ευγενική και σε περιποιείται

Είναι ενεργητική

Σε αγαπάει από τα βάθη της καρδιάς της. 

Ξέρει να συμβιβάζεται 

Σε κάνει να νιώθεις πως είσαι στο σωστό μέρος.

Σου το λέει όταν πιστεύει πως έχεις άδικο.

Όλοι κάνουμε λάθη και έτσι χρειαζόμαστε κάποιον να μας βοηθάει να κάνουμε τις σωστές επιλογές. Γι’αυτό είναι καλό να έχουμε δίπλα μας κάποιον που εμπιστευόμαστε να μας λέει την άποψή του, όποια και αν είναι.

Έχει δυνατή προσωπικότητα

Είναι φλογερή

Σημαίνει τα πάντα για σένα

Πολλές φορές όταν είμαστε ερωτευμένοι με κάποιον, δεν μπορούμε να εξηγήσουμε ακριβώς το γιατί. Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει λόγος. Γι’αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πόσα σημαίνει για μας, πριν να είναι πολύ αργά και την έχουμε ήδη αφήσει να φύγει.

Πηγή

9 αλήθειες για τους άντρες που απατούν τις συζύγους τους. Η 4η, η πιο συνηθισμένη και χαζή αλήθεια!

Καθαρίστε το σπίτι σας με λεμόνι