in

Αν ήσουν ζώο, ποιο θα ήσουν, ανάλογα με το ζώδιο σου;

Αστεία και άλλες ιλαρότητες με τα ζώδια!

Ναι, ναι, το γνωρίζω ότι κάποια ζώδια, αντιπροσωπεύονται από …ζώα, όπως π.χ. ο Λέοντας. Αλλά ας προσποιηθούμε, ότι κάθε ζώδιο, μπορεί να μεταμορφωθεί, ή να αντικατασταθεί με ένα άλλο… ζώο, ψάρι, ή πουλί! Για να δούμε τι βγαίνει!

ΚΡΙΟΣ: Άλογο! Περήφανο, ανεξάρτητο, πανέμορφο, αγέρωχο, γρήγορο και ανυπότακτο! Όλοι σε θαυμάζουν, λίγοι σε κάνουν καλά, και ακόμα λιγότεροι μπορούν να σε προφτάσουν!

ΤΑΥΡΟΣ: Ελέφαντα θα σε κάνω! Μεγαλόσωμος, πληθωρικός, σταθερός, με δυνατούς δεσμούς με όσους αγαπάει, ακίνδυνος όσο το επιτρέπει η φύση του, επικίνδυνος όταν ζοχαδιαστεί. Τραβάει πορεία σταθερή και δεν παρεκκλίνει ποτέ και για κανέναν!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μακάκος! Καλά διάβασες, δεν είναι τυπογραφικό λάθος! Μακάκος θα ήσουν! Μαμουδάκι με άποψη για όλα, κοινωνικότατο, αξιαγάπητο και όποτε το βολεύει… γκρινιάρικο! Τρέχεις από δέντρο σε δέντρο και ξέρεις χαρτί και καλαμάρι, όλα τα δρώμενα του δάσους σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Γιγαντιαίο Πάντα! Τρυφερό αν και λίγο τρομακτικό λόγω μεγέθους. Όμορφο, μοναδικό, σπάνιο είδος, με αισθήματα τρυφερά, και αγάπη για τους επιγόνους του. Όταν κάτι δεν του αρέσει, γκρινιάζει κι όλα φτιάχνουν στη στιγμή! Για το Πάντα, για εσένα, όχι πάντα!

ΛΕΩΝ: Σε μεταμορφώνω σε… γατούλα! Όχι όποια κι όποια όμως! Τσου! Σε γάτα Περσίας! Αρχοντική, με πλούσιο τρίχωμα και… πλακουτσωτή μύτη! Δεν καταδέχεσαι τον καθένα (μα πως θα ήταν δυνατόν άλλωστε μεγαλειοτάτη!), και εντολές παίρνεις όπως κάθε γάτα… από εσένα μόνο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρθένε, σου αφαιρώ την ανθρώπινη υπόσταση και σε κάνω μια σοφή κουκουβάγια! Πανοπτική η θέση σου στο ψηλό κλαδί, βλέπεις τα πάντα, μαθαίνεις από τα λάθη των άλλων (και τα δικά σου), ακολουθείς τη ρουτίνα σου, κι όταν χρειάζεται… ξέρεις πώς να κυνηγήσεις αυτό που θες!

ΖΥΓΟΣ: Μορφώ, είναι ένα από τα προσωνύμια της θεάς Αφροδίτης! Μορφώ είναι και το είδος της πανέμορφης μπλε πεταλούδας, που τόσο σου ταιριάζει! Όμορφη, ανάλαφρη, πετάει και χαρίζει κλεφτές ματιές σε όσους προλάβουν να τη δουν για λίγα δευτερόλεπτα! Ομορφιά, χάρη, ανεμελιά! Τι άλλο να ζητήσεις?!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Λύκος! Κουβαλάς ότι χρειάζεσαι μαζί σου, δεν έχεις ανάγκη κανέναν, εκτός από τον εαυτό σου, πορεύεσαι και μόνος σου, χωρίς κανένα ζόρι, κοιτάς όλους στα μάτια με το ίδιο βλέμμα: δε σε μισώ, αλλά μη μου φράζεις το δρόμο μου. Έχω χιλιόμετρα να γράψω και ψυχή πολύ παλιά, δεν μετριέσαι μαζί μου. Κάνε άκρη!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε κοιτάω και βλέπω ένα δελφίνι! Ταξιδεύεις με χαμόγελο σε όλες τις θάλασσες, δεν κολλάς πουθενά, είσαι φιλικός με όλους, δεν κουβαλάς στην πλάτη κανένα! Ανεξάρτητος, κι ωραίος, δεν χωράς πουθενά, πέρα από τον ανοιχτό ορίζοντα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κροκόδειλο σε κόβω… Περιμένεις ώρες πολλές για το επόμενο σου γεύμα, κρυμμένος, αλλά αποφασισμένος για τη… νίκη! Είσαι θανάσιμος για εκείνους που βρεθούν τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος και το καλύτερο είναι ότι δεν… νιώθεις τύψεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καμηλοπάρδαλη! Κοιτάς τον κόσμο από ψηλά, δεν έχεις ιδέα πόσο παράξενος φαίνεσαι στα μάτια των άλλων και ποτέ δε θα σταματήσεις να αναρωτιέσαι τι έχουν κάνει και τα πόδια τους, ο λαιμός τους κι όλη τους η κατασκευή, τους καταδικάζει να έχουν τόσο χαμηλή και… ποταπή οπτική γωνία!

ΙΧΘΥΣ: Χαμαιλέοντας! Αλλάζεις χρώματα με μεγάλη ευκολία (κάτι σου θυμίζει αυτό, ε? Το ότι είσαι ευκολοπροσάρμοστος!), καμουφλάρεσαι για να αποφύγεις τους ανεπιθύμητους, και μένεις ακίνητος αν χρειαστεί για να γλυτώσεις τα χειρότερα! Για να μην αναφερθώ στο ένα μάτι που βλέπει πάνω και το άλλο που θωρεί κάτω! Ότι θέλεις κάνεις!

Πηγή

Τι κοιτάζουν οι άντρες πάνω σου για να σε θεωρήσουν seχy

Σκύλος μοιάζει πάρα πολύ με άνθρωπο και έχει φρικάρει το διαδίκτυο