in

Έχασε 108 κιλά μετά τον χωρισμό με τον φετιχιστή σύντροφό της – Την πίεζε να τρώει επειδή τον έφτιαχνε το λίπος (φωτογραφίες)

Τα 108 κιλά έχασε μια παχύσαρκη γυναίκα από τη Νεβάδα των ΗΠΑ μετά τον χωρισμό με τον σύντροφό της, ο οποίος είχε φετίχ με το λίπος.

«Μου είπε ότι είχε φαντασιώσεις να είναι με μια κοπέλα και να την κάνει πιο παχιά» δήλωσε η 51χρονη Πάτυ Σάντσεζ, μητέρα τεσσάρων παιδιών, και πρόσθεσε:

«Υπέφερα από το να μην παίρνω την αγάπη που χρειαζόμουν και που ήθελα από τους δύο πρώην συζύγους μου, αλλά με τον πρώην σύντροφό μου ήταν διαφορετικά. Ήταν πολύ ομιλητικός και του άρεσε το σώμα μου και δεν χρειαζόμουν επιβεβαίωση από εκείνον, όπως αναζητούσα στις άλλες σχέσεις μου».

Γνωριστήκαμε μέσω ενός φίλου σε μια γραμμή τηλεφωνικού τσατ και τελικά μετακόμισα στο Λος Άντζελες όπου έμενε εκείνος. Βγαίναμε για δέκα χρόνια και στην αρχή δεν τον ενδιέφεραν οι μεγαλόσωμες γυναίκες, αλλά είπε ότι άνοιξε τις πύλες του ένας νέος κόσμος γι” αυτόν και ότι του άρεσε. Αισθανόμουν σ*κς ι και ήμουν ευτυχισμένη που τον ικανοποιούσα» συμπλήρωσε η Πάτυ.patty-sanchez_1

Ωστόσο, η οικογένειά της ανησυχούσε με την ταχεία αύξηση βάρους της 51χρονης.
«Όταν έφτασα στο απόγειό μου και δεν μπορούσα να περπατήσω μέχρι το μπάνιο χωρίς να λαχανιάσω, ανησύχησα ότι δεν θα είμαι εκεί για τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου» κατέληξε η Πάτυ.

patty-sanchez_7

20151128183110288841patty-sanchez_3

patty-sanchez_0

Τώρα, η 51χρονη σχεδιάζει να χάσει περισσότερα κιλά, καθώς η απώλεια βάρους της έχει βελτιώσει θεαματικά τόσο την υγεία της όσο και την οικογενειακή ζωή της.

Σε τι είσαι εθισμένος ανάλογα με το ζώδιό σου;

Ακάρεα του φιλιού: Εάν εντοπίσετε ένα από αυτά τα έντομα μέσα στο σπίτι σας, να πάτε αμέσως σε γιατρό!