in

Έστειλε στον πρώην της τους στίχους του «Hello» της Adele και οι απαντήσεις του είναι σκέτη απόλαυση

Όταν την περασμένη εβδομάδα η Adele κυκλοφόρησε το «Hello», το πρώτο single μέσα από το νέο της άλμπουμ «25», και η φωνή της μπήκε ξανά στη ζωή μας, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναστέναξαν με ανακούφιση: επιτέλους, η γυναίκα που τραγουδά για τον χωρισμό όπως καμία άλλη επέστρεψε για να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε την αγάπη που χάθηκε.

Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που δεν καταλαβαίνουν τον χαμό που προκαλεί η μουσική της Adele και στους οποίους οι στίχοι της Βρετανίδας τραγουδίστριας ακούγονται σαν τα τυπικά μηνύματα που θα έστελνες στον πρώην σου μετά από μια βραδιά αδυσώπητου μεθυσιού. Κάτι που απέδειξε περίτρανα η Mary Caldarella πριν από λίγες ημέρες.

Η Caldarella αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα με τους στίχους του «Hello», στέλνοντας με sms τα λόγια της δακρύβρεχτης μπαλάντας στο πρώην αγόρι της, τον Matt. Όπως θα δείτε παρακάτω, ο Matt όχι μόνο δεν κατάλαβε πως επρόκειτο για στίχους τραγουδιού της Adele -ή κάποιου τραγουδιού, γενικότερα- αλλά δεν μπόρεσε καν να βγάλει νόημα από τα λεγόμενα της πρώην κοπέλας του, ρωτώντας την αν έχει πιει και απλά παραληρεί.

o-ADELE-570

Η Mary ανέβασε όλη τη συνομιλία στον λογαριασμό της στο Twitter και θα την ευχαριστούμε παντοτινά για αυτό. Επίσης πιστεύουμε πως η Adele θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί, καθώς ο Matt είναι ξεκάθαρα ένας σύγχρονος ποιητής της εποχής του.

via

H μικρή Nάσια περίμενε 4 χρόνια μία μαμά και έναν μπαμπά

32 Αποστάγματα Σοφίας του μεγάλου ποιήτη μας Οδυσσέα Ελύτη