in

Ένα άδειο αεροπλάνο για την πάρτη της χάρη σε ένα λάθος αεροσυνοδού!

Ένα λάθος της αεροσυνοδού είχε ως αποτέλεσμα, η νεαρή να ταξιδέψει χωρίς κανέναν άλλον επιβάτη σε ένα ολόκληρο αεροπλάνο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν άβολα στα ταξίδια καθώς η αεροπορική πτήση είναι ιδιαίτερη αγχωτική. Όμως για την Beth η τελευταία της πτήση ήταν ό,τι καλύτερο της συνέβη ποτέ!

Η νεαρή επιβάτης είχε κλείσει εισιτήριο από το Rochester της Νέας Υόρκης στην Ουάσινγκτον, ένα ταξίδι που γίνεται μόλις σε μία ώρα.

Σύμφωνα με αυτήν, η πτήση της ακυρώθηκε και καθώς πλησίασε στον χώρο αναμονής για να πάρει την επόμενη που ήταν σε οκτώ ώρες, παρατήρησε κάτι παράξενο.

Η αίθουσα ήταν άδεια και κανείς δεν μιλούσε για καθυστέρηση ή ακύρωση πτήσης.Συνήθως όταν οι πτήσεις ακυρώνονται, επικρατεί πανικός ενώ οι περισσότεροι επιβάτες παίρνουν τηλέφωνο τους δικούς τους ανθρώπους για να τους ενημερώσουν για αυτό το αναπάντεχο συμβάν.

Όταν λοιπόν συνειδητοποίησε ότι ήταν μόνη της, σκέφτηκε ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να πάει σε έναν πάγκο ενημέρωσης και να καταλάβει τι έχει συμβεί. Αυτό που συνέβη στην Beth γίνεται εξαιρετικά σπάνια…

Η νεαρή συνειδητοποίησε ότι μία υπάλληλος του αεροδρομίου είχε κάνει ένα απίστευτο λάθος. Η υπάλληλος έκλεισε εισιτήριο στη νεαρή που προορίζεται αποκλειστικά για το πλήρωμα, δηλαδή πιλότους και αεροσυνοδούς που πρέπει να ταξιδέψουν για λόγους επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Έτσι, η Beth απόλαυσε ένα αεροπλάνο για την πάρτη της!

Βέβαια, δεν ήταν εντελώς μόνη της, αφού ταξίδευε μαζί με μία αεροσυνοδό και άλλους δύο πιλότους.

«Με παράτησε σύξυλη την ημέρα του γάμου μας. 48 ώρες μετά όλα άλλαξαν. Άθελά του μου έκανε το μεγαλύτερο δώρο»

Φωτογράφος εντόπισε ανθρώπους που είχε φωτογραφίσει στο δρόμο πριν από 40 χρόνια και Αναδημιουργεί τις ίδιες εικόνες!