in

Ένας bodybuilder χωρίς άκρα, αλλά με τεράστια ψυχή και θέληση για ζωή

Δεν έχει άκρα, έχει έναν ώμο, κανένα πόδι και μία θέληση και δύναμη που τον κάνει να πραγματοποιεί όλα του τα όνειρα. Παρά τις δυσκολίες, έχει καταφέρει τα πάντα και δεν το βάζει κάτω…

Ο Nick Santonastasso από το Νιου Τζέρσει πάσχει από το σύνδρομο Hanhart. Πρόκειται για μία σπάνια γενετική διαταραχή, η οποία επηρεάζει την ανάπτυξη των άκρων και δίνεται μόλις 30% ποσοστό επιβίωσης από τους γιατρούς.

«Τα σχολικά χρόνια ήταν ιδιαίτερα δύσκολα. Συνεχώς αναρωτιόμουν γιατί ήμουν έτσι και γιατί αυτό συμβαίνει σε μένα. Σκεφτόμουν να φύγω μόνος μου από τον κόσμο τούτο και δεν είχα όρεξη για τίποτα», επεσήμανε ο νεαρός στην κάμερα του Great Big Story.

Και συμπλήρωσε: «Έβλεπα όλους τους άλλους που είχαν κοιλιακούς και πήγαιναν στο γυμναστήριο και ήθελα να γίνω και εγώ έτσι. Τους θαύμαζα και ήθελα να ασχοληθώ και εγώ με τον αθλητισμό. Δεν το έβαλα κάτω και έτσι και έγινε».

Ο νεαρός ξεκίνησε να πηγαίνει συστηματικά στο γυμναστήριο, είχε την υποστήριξη των φίλων και συγγενών του και ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκε να τα παρατήσει.

Σήμερα, bodybuilder και ομιλητής εμψύχωσης έχει καταφέρει να κατακτήσει την τρίτη θέση σε διαγωνισμό σωματικής διάπλασης (bodybuilding).

Δείτε το σχετικό βίντεο:

diaforetiko

Τι να κάνετε σε περίπτωση που βραχεί το κινητό σας. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις με δύο διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης.

248 Φράσεις που έμειναν στην ιστορία…!!!