in

Ένας Πυροσβέστης έσωσε τη ζωή ενός μικρού μωρού πριν 17 χρόνια. Την ξαναβρήκε μετά από τόσα χρόνια …

Κατά τη διάρκεια της ζωής σας, πολλοί θα είναι οι άνθρωποι που θα περάσουν από αυτή και κάποιοι θα προσπεράσουν, χωρίς να τους θυμάστε, όμως κάποιοι άλλοι θα μείνουν αξέχαστοι, ακόμα και αν έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που τους είδατε. Κάπως έτσι είναι και η ιστορία που ακολουθεί.

Ο Mike Hughes είναι πλέον ένας συνταξιούχος πυροσβέστης, ο οποίος είχε βοηθήσει αμέτρητους ανθρώπους στο παρελθόν μέσα από τη δουλειά του. Ένας από αυτούς έτυχε να είναι και ένα μικρό κοριτσάκι που το 1998 ο Mike έσωσε μέσα από τις φλόγες, όπου είχε παγιδευτεί.

Η Dawnielle Davidson ήταν μόλις 9 μηνών τότε, ενώ η ηρωική διάσωσή της είχε γίνει πρωτοσέλιδο πριν από 17 χρόνια.

Σήμερα μιλάνε πάλι όλοι γι’ αυτό το δίδυμο, μιας και ο γενναίος πυροσβέστης παρευρέθηκε φέτος στην τελετή αποφοίτησης της Dawnielle, ώστε να είναι κοντά στο παιδί που κάποτε έσωσε από τη φωτιά.LAPSEVEG

Φαίνεται πως οι δυο τους μοιράζονται ένα πολύ δυνατό δέσιμο και πως για τη νεαρή κοπέλα ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του ήρωά της τη στιγμή που εκείνη θα παραλάμβανε το δίπλωμά της.

pirosvestismoro2Ο Mike είχε σημαδευτεί τόσο πολύ από τη διάσωση της 9μηνης Dawnielle, που παρά τα χρόνια που είχαν περάσει, δεν την ξέχασε ποτέ και έτσι αργότερα την αναζήτησε στο Facebook.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο δίκτυο ABC, της έστειλε ένα μήνυμα, με το οποίο της εξηγούσε πως την είχε σώσει όταν ήταν μωρό, ενώ εκείνη προσπάθησε να τον τεστάρει, ρωτώντας τον διάφορες πληροφορίες για το περιστατικό. Αφού εκείνος της απάντησε σωστά, η κοπέλα κατάλαβε ποιος πραγματικά ήταν και έκτοτε μοιράζονται μια ξεχωριστή σχέση.

Όταν η Dawnielle τον κάλεσε στην αποφοίτησή της, λέγοντάς του πως αν εκείνος δεν την είχε σώσει, σήμερα αυτή δεν θα βρισκόταν εκεί, εκείνος και η ομάδα του συγκινήθηκαν βαθιά. Όπως είπε ο Hughes, ήταν το τρίτο άτομο που έβγαζε από πυρκαγιά και τη θεωρούσε γούρι του, ενώ παραδέχτηκε πως όταν την είδε στην τελετή, δάκρυσε.

Η κοπέλα δήλωσε με τη σειρά της πως δεν μπορούσε να περιγράψει τα συναισθήματά της, καθώς γέμισε με δάκρυα χαράς, αναλογιζόμενη το παρελθόν και πόσο σημαντική είναι η ζωή.

Έφτιαξε ένα καθαριστικό μείγμα με χλωρίνη μαζί με διάφορα άλλα καθαριστικά και αυτό παραλίγο να κοστίσει την ζωή

Η Ελλάδα ανάμεσα στις 20 καλύτερες χώρες που πρέπει να επισκεφτεί κανείς στη ζωή του