in

Έγκυος παίρνει την Απόφαση να Κάνει έκτρωση όταν βλέπει στον Υπέρηχο ότι το Μωρό της αντί για Πόδια ανέπτυσσε ουρά

Μια γυναίκα από την Κίνα πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε άμβλωση, όταν οι εξετάσεις έδειξαν ότι το έμβρυο ανέπτυσσε ουρά, αντί για πόδια. Η 23χρονη Κινέζα Wu, εξετάστηκε από γιατρούς στη πόλη Yichang όταν ήταν 6 μηνών έγκυος, σύμφωνα με τη Daily Mail. Ένας υπέρηχος αποκάλυψε ότι το έμβρυο δεν είχε πόδια, αλλά αντίθετα είχε μια ουρά.

Οι γιατροί διέγνωσαν το έμβρυο με σειρηνομελία ή αλλιώς γνωστό ως «Σύνδρομο της Γοργόνας». Η σειρηνομελία είναι μια σπάνια μορφή δυσπλασίας κατά την οποία τα πόδια αναπτύσσονται συγχωνευμένα.

Η Wu έμαθε ότι το μωρό της δεν είχε αναπτύξει ουροδόχο κύστη και είχε υποανάπτυκτο ήπαρ. Αποφάσισε να τερματίσει την εγκυμοσύνη, όταν οι γιατροί της είπαν ότι το μωρό θα επιβίωνε για μερικές ώρες μετά τη γέννησή του.

Οι αιτίες της σειρηνομελίας είναι ακόμα άγνωστες. Η σπάνια πάθηση συμβαίνει μία φορά στις 100.000 εγκυμοσύνες.

Η Shiloh Pepin υπέφερε από σειρηνομελία και πέθανε στην ηλικία των 10 ετών το 2009. Πήρε το παρατσούκλι «Κορίτσι γοργόνα» και υποβλήθηκε σε 150 εγχειρήσεις.

«Της έλειπαν πολλά βασικά όργανα, μεταξύ των οποίων η μήτρα, η ουροδόχος κύστη και το παχύ έντερο,» δήλωσε ο Δρ. Matthew Hand, που παρακολουθούσε την Shiloh το 2008.

«Δεν είχε κόλπο και δεν υπήρχε κάποιος τρόπος να αποβάλλονται τα ούρα από το σώμα της. Τα περισσότερα μωρά που γεννιούνται με αυτή τη πάθηση πεθαίνουν από έλλειψη νεφρικού ιστού.»  

Credit: OpposingViews

“Δεν έχω υπομονή” : Ένα κείμενο του José Micard Teixeira

Τούρτα παγωτό milkshake με τραγανή βάση όρεο χωρίς ψήσιμο