in

Άνδρας με κοιλιά έγινε φέτες σε 10 εβδομάδες με την βοήθεια ακουστικών

Αυτά τα ακουστικά έχουν φέρει τα πάνω κάτω στην βιομηχανία του αδυνατίσματος, ειδικά μετά από τις φωτογραφίες ενός πατέρα, ο οποίος αποκάλυψε πως έκανε ονειρικό σώμα λόγω αυτού του gadget.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο απεικονιζόμενος Κρις Μπάρι, τα ακουστικά Modius του έκοψαν την όρεξη, καθώς η συσκευή αυτή στέλνει μηνύματα στον εγκέφαλο, αναστέλλοντας έτσι την πείνα.

Οι παρακάτω εικόνες μάλιστα δείχνουν την μεταφόρτωση του 36χρονου άνδρα, ο οποίος πριν αδυνατίσει, ζύγιζε 116 κιλά, ενώ τώρα είναι στα 108 κιλά.

Προφανώς ο Μπάρι δεν ήταν όπου σταθεί και όπου βρεθεί με το ακουστικό στο κεφάλι του, αλλά το φορούσε κάθε βράδυ για μία ώρα.

Ετσι χωρίς να βάλει συγκεκριμένο πρόγραμμα, ο ίδιος μέσα σε 10 εβδομάδες έχασε 8 κιλά και 5 εκατοστά από την μέση του.

Ο Κρις μετά από 10 εβδομάδες

Το Modius παρουσιάστηκε στο φετινό παγκόσμιο Mobile Congress στην Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα.

Μιλώντας στην Daily Mail για το gagdet του, ο συν- εφευρέτης του Modius ανέφερε «Αυτή η συσκευή είναι επαναστατική. Βοηθά τους χρήστες να μεταμορφώνουν το σώμα τους, απλά χρησιμοποιώντας το καθημερινά».

Από την πλευρά του ο Κρις Μπάρι, ο οποίος απέκτησε κοιλιακούς από το πουθενά, ανέφερε πως τα συγκεκριμένα ακουστικά τον βοήθησαν να είναι συνεπής όχι μόνο σε έναν, αλλά σε όλους τους τομείς.

«Οταν το αγόρασα και το έβαζα στο κεφάλι μου, όντως ένιωθα πως ήθελα να κοιμηθώ πιο νωρίς από όσο συνήθιζα. Ετσι με το Modius κοιμόμουν αρκετά περισσότερο απ΄ότι πριν», ανέφερε ο 32χρονος προσθέτοντας « εκτός ότι με βοηθάει να έχω λιγότερη όρεξη για fast food, λόγω αυτού δεν ξεχνούσα τον στόχο μου και έτρωγα πολύ πιο υγιεινά».

Το ίδιο συνέβη και με την γυμναστική, καθώς ο Μπάρι είχε περισσότερη όρεξη να πάει γυμναστήριο ή να κάνει αθλοπαιδίες με τις κόρες του, απ΄ότι στο παρελθόν.

  • Πως ακριβώς δουλεύει η συσκευή

Τα ακουστικά δημιουργήθηκαν από νευροεπιστήμονες του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο και στόχος τους είναι να διεγείρουν την περιοχή του εγκεφάλου, η οποία «ελέγχει» την αποθήκευση του λίπους και ονομάζεται «υποθάλαμος».

Αυτό γίνεται με την αποστολή ηλεκτρικών παλμών χαμηλού επιπέδου στο νεύρο που βρίσκεται κοντά στην επιφάνεια του δέρματος πίσω από το αυτί.

Ετσι, όταν ο εγκέφαλος λάβει το μήνυμα, ο χρήστης έχει περισσότερη όρεξη για να γυμναστεί και γενικά είναι πιο ενεργός, «πυροδοτώντας» έτσι τον «υποθάλαμο» να μειώσει την αποθήκευση λίπους.

Με αυτή την διαδικασία, αυξάνεται η καύση λίπους, μειώνεται η όρεξη και ενεργοποιείται ο μεταβολισμός.

[dailymail] [iefimerida]

Μαμά μου, στη Γιορτή της Μητέρας θα σου πω χρόνια πολλά. Σαν να μην “έφυγες” ποτέ…

Σας αφορά! Δείτε τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση πυρκαγιάς!