in

Οι πιο σκανδαλιάρες γυναίκες όλων των εποχών!

Όλους μας εξιτάρουν τα σκάνδαλα, και πόσο όταν σε αυτά εμπλέκονται γυναίκες.

Γιατί μπορεί τα καλά κορίτσια να πηγαίνουν στον παράδεισο, τα κακά όμως πηγαίνουν παντού.

Ας μάθουμε λοιπόν λίγα πράγματα για γυναίκες που με την προσωπικότητα και την ταραχώδη ζωή τους, δημιούργησαν σκάνδαλα που άφησαν εποχή.

Bettie Mae Page
Μοντέλο που έγινε διάσημη τη δεκαετία του ’50 για τις pin-up φωτογραφίες της. Υπήρξε μία από τις πρώτες playmates ενώ το 1955 ήταν η Miss January για το περιοδικό Playboy.
Άφησε ιστορία ως το πρώτο διάσημο bondage μοντέλο, ενώ ήταν γνωστή για το φετιχιστικό και σαδομαζοχιστικό στυλ που διέθετε στις φωτογραφήσεις της.

a_fellig_curtain_bg_02ex

Bonnie Parker
Το άλλο μισό του ζεύγους Bonnie and Clyde, που έμεινε γνωστό στην ιστορία ως το ζεύγος με τις περισσότερες ληστείες τραπεζών και επιχειρήσεων, σκορπίζοντας αίμα στο διάβα τους. Η ίδια θεωρήθηκε σκανδαλώδης για το ότι ανύπαντρη, είχε σεχουαλική σχέση με τον Clyde (πράγμα ανήκουστο για την εποχή της), καθώς και για το ότι φύλαγε το όπλο της στο μηρό της, δεμένο με μία σέχι καλτσοδέτα.

LG_Bonnie-Parker_1384968768.3

Sidonie Gabrielle Colette
Με το ψευδώνυμο Colette, έκανε καριέρα ως συγγραφές και performer τη δεκαετία του 1920.
Είχε ερωτικές σχέσεις με άνδρες και γυναίκες ταυτόχρονα, όπως με την Mathilde de Morny, με την οποία εκτελούσαν μαζί την παράσταση “Rêve d’Egypte” στο Moulin Rouge. Η παράσταση απαγορεύτηκε, λόγω της ταραχής που είχε προκαλέσει στην κοινωνία το φιλί που οι δύο τους αντάλλαζαν πάνω στη σκηνή. Τέλος, είχε βουήξει ο τόπος πως διατηρούσε ερωτική σχέση με το θετό της γιο, όταν αυτός ήταν μόλις 16 χρονών, και εκείνη κοντά στα πενήντα της.20120803-colette

Cleopatra VII
Η τελευταία βασίλισσα της Αρχαίας Αιγύπτου, άφησε ιστορία για τη σκληρή εξουσία που άσκησε καθώς και για τις τάσεις αποπλάνησης. Ήξερε πώς να χρησιμοποιήσει το sεχ απίλ της για να πάρει αυτό που ήθελε, όπως όταν εμφανίσθηκε στον Καίσαρα, πριν ακόμη γίνει η ερωμένη του, τυλιγμένη μέσα σε ένα περσικό χαλί. Είχε επίσης καταφέρει με τη γοητεία που διέθετε να κάνει σχέση με τον Μάρκο Αντώνιο. Όταν ο ίδιος κατηγόρησε την Κλεοπάτρα πως τον πρόδωσε, αυτή κλείστηκε στον τάφο της, ενώ έβαλε να του πουν πως αυτοκτόνησε.

film-celebrity-e1

Ο Αντώνιος, μαθαίνοντας ότι η Κλεοπάτρα αυτοκτόνησε, διέταξε έναν πιστό του υπηρέτη, με το όνομα Έρως, να τον σκοτώσει. Τελικά, αυτοκτόνησε, τρυπώντας την κοιλιά του. Δεν πέθανε αμέσως όμως και ζήτησε από αυτούς που ήταν δίπλα του να τον σκοτώσουν. Τότε, μεταφέρθηκε στον τάφο της Κλεοπάτρας. Αυτή, εκεί, με τις δύο υπηρέτριές της που είχαν κλειστεί μαζί της, ανέσυραν με λουριά τον Αντώνιο μέσα στον τάφο. Εκεί ο Αντώνιος ξεψύχησε.

Wallis Simpson
Αμερικανίδα προσωπικότητα, ερωμένη του Πρίγκιπα Εδουάρδου, Δούκα του Windsor.
Οι δύο φορές χωρισμένη Simpson, θεωρήθηκε σκανδαλώδης για τη σχέση της με τον μελλοντικό βασιλιά της Αγγλίας, ο οποίος μάλιστα συγκλόνισε την κοινωνία όταν άφησε δύο φορές το θρόνο του για να την παντρευτεί.

WSimpson6_V_8sep11_getty_b

Joanna Hiffernan
Μοντέλο και μούσα πολλών καλλιτεχνών του 19ου αιώνα, με τους οποίους λέγεται πως εκτός από του να τους ποζάρει, σύναπτε και ερωτικές σχέσεις μαζί τους.
Η Hiffernan υπήρξε μοντέλο και ερωμένη του Αμερικάνου ζωγράφου James Abbott McNeill Whistler. Το πιο σοκαριστικό όμως ήταν, όταν η ίδια άρχισε να ποζάρει και να έχει σχέση με το φίλο του McNeill , και γάλλο ζωγράφο Gustave Courbet.

joanna-hiffernan

Marchesa Luisa Casati
Η ιταλίδα κληρονόμος Marchesa Luisa Casati, και προστάτιδα των τεχνών, υπήρξε μία εκκεντρική προσωπικότητα, που για δεκαετίες γοήτευσε και ενέπνευσε συγγραφείς, ζωγράφους, σχεδιαστές μόδας και κινηματογραφιστές. Λέγεται πως φόραγε γούνινα παλτό ενώ ήταν γυμνή από μέσα, ζωντανά φίδια για κολιέ γύρω από το λαιμό της, και πως στα πάρτυ που διοργάνωνε, οι υπηρέτες της ήταν γυμνοί και πάνω στα τραπέζια με ζεστό κερί να χύνεται πάνω στο σώμα τους.

-7-1051838_0x440

Lady Godiva
Αγγλοσαξώνισα Αρχόντισσα του 11ου αιώνα, γνωστή για το ότι ίππευσε γυμνή το άλογο της. Δυσαρεστημένη από τους υπερβολικούς φόρους που είχε υποβάλλει ο σύζυγος της στο λαό του, για να τον πείσει να τους μειώσει, ανέβηκε γυμνή πάνω στο άλογο της και ίππευσε μόνο με τα μαλλιά της να τη σκεπάζουν, μπροστά στους κατοίκους της πόλης της.

lady-godiva

Evelyn Nesbit
Η 15χρονη Evelyn Nesbit, μοντέλο και καλλιτέχνης, θεωρήθηκε η Mairylin Monroe της εποχής του 1900. Στα 16 της είχε συνάψει σχέση με το διάσημο αρχιτέκτονα της Νέας Υόρκης, Stanford White, 47 ετών τότε. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον πλούσιο κληρονόμο, εθισμένο στην κοκαϊνη, Harry Thaw, ο οποίος το 1906 σκότωσε τον White, για την τιμή της Evelyn.

Harvard_Theatre_Collection_-_Evelyn_Nesbit_TCS_2_(seq_35)

Mary I of England
Η Βασίλισσα της Αγγλίας και της Ιρλανδίας, από τον Ιούλιο του 1553 μέχρι το θάνατό της το 1558, πήρε το παρατσούκλι “Bloody Mary”, για την εξόντωση 280 προτεσταντών, σκοτώνοντας τους στην πυρά.

Mary_I_of_England

Mae West
Έκανε αρκετούς γάμους (κρυφούς και μη) και δεκάδες σχέσεις. Συνελήφθη με την κατηγορία πως διέφθειρε τους νέους, επειδή έγραψε και πρωταγωνιστούσε σε ένα θεατρικό του Broadway που είχε ονομάσει «Seχ» .

tumblr_m6z2otc5uV1qc5986o1_1280

Isadora Duncan
Άλλαξε ριζικά το μπαλέτο και το χορό και του έδωσε μία μοντέρνα διάσταση. Αφιερωμένη ψυχή τη και σώματι σε αυτόν, δε δίστασε να χορέψει ημίγυμνη, και να σοκάρει με τον αντισυμβατικό τρόπο ζωής. Ήταν biseχual, και παντρεύτηκε ένα ρώσο ποιητή, 18 χρόνια νεώτερο της.6a00d8341c4e3853ef01a511be2fdd970c

Alma Mahler
Αυστριακή της καλής κοινωνίας, φημισμένη κατά την περίοδο της νεότητάς της για την ομορφιά της και τη ζωντάνια της. Υπήρξε σύντροφος πολλών διασήμων ανδρών, ενώ είχε συνάψει ειδύλλιο με τον 35χρονο τότε καλλιτέχνη Gustav Klimt, μόλις αυτή ήταν μονάχα 17, καθώς και με τον Oskar Kokoschka, τον εξπρεσιονιστή ζωγράφο, χάρη στον οποίο το πρόσωπο της βρίσκεται σε όλα τα μουσεία του κόσμου. Λέγεται μάλιστα πως όταν η ίδια αρνήθηκε να τον παντρευτεί, αυτός παρήγγειλε μία κούκλα του sεχ κατ εικόνα και καθ ομοίωση της!.

YoungAlmaMahler
Via

7 τρόποι για να ξεχωρίσετε τις αυθεντικές τσάντες από τις απομιμήσεις

«Υπεράνθρωποι» με DNA αξίας δισεκατομμυρίων: Φαρμακευτικές κάνουν έρευνες πάνω σε σπάνιες μεταλλάξεις!!!