Όταν βρήκαν αυτόν το σκύλο, δεν πίστευαν αυτό που είδαν στην κοιλιά του. Σοκαρισμένοι, ξεκίνησαν την προσπάθεια να τον σώσουν.

Ενώ μπορεί να φαίνεται σπαρακτική αυτή η ιστορία, μας κάνει να νιώθουμε πολύ ωραία το γεγονός ότι ο Gilbert κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες με τη βοήθεια κάποιων συνανθρώπων μας.

Ήταν η οργάνωση Tickled Pink Weimaraner Rescue λίγο έξω από το Νέο Μεξικό, που βρήκε τον Gilbert. Η κατάστασή του ήταν πολύ κακή. Ένας όγκος σε τέτοιο μέγεθος ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε. Κανείς δεν είχε δει κάτι παρόμοιο και όλοι φοβόντουσαν ότι ο σκύλος αυτός δεν είχε πια ελπίδα.7e4c99fac49314b670c84cfdeaf253bc

Παρόλα αυτά τον πήγαν στον κτηνίατρο αμέσως και προσευχόντουσαν να γίνει καλά.

Όσο ήταν στο νοσοκομείο, υπήρχαν διαφωνίες για το αν θα ήταν ασφαλές για την υγεία του να του κάνουν εγχείρηση, λόγω του υποσιτισμένου σώματός του. Αλλά ξαφνικά, καθώς τους κοιτούσε, σηκώθηκε ο Gilbert και πήγε προς το μέρος τους, σαν να έλεγε: «Δεν μπορείτε τουλάχιστον να προσπαθήσετε;»

41045

Και το προσπάθησαν. Η εγχείρησή του ήταν επιτυχημένη! Ήδη είχαν ξεκινήσει δωρεές για τον Gilbert και μαζεύτηκαν πάνω από $6.000!

5893

Όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά έδειξε ότι έχει ακόμα πολλά να δώσει.

6826

Μετά την ανάρρωσή του, τον δώσαν για υιοθεσία. Και δείτε τι έγινε:

7791

8744

9693Υιοθετήθηκε και έχει βρει ένα τέλειο σπίτι να συνεχίσει τη ζωή του και να αναπληρώσει για το χαμένο χρόνο! Τώρα μπορεί και αυτός να τρέχει και να παίζει όπως κάθε σκυλί θα λάτρευε να κάνει!

Credit: damn.com

Δείτε επίσης:  Επιδημία Γρίπης των Σκύλων: Ξεκινάει με βήχα ή χωρίς καθόλου συμπτώματα αλλά μπορεί να καταλήξει θανατηφόρος. Τι πρέπει να προσέχουμε;
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Αγόρασε μια τράπεζα που χτίστηκε το 1872 και την μετέτρεψε σε ένα απίθανο σπίτι!

Η ωμή πραγματικότητα της σύγχρονης ζωής, μέσα από 20 Σοκαριστικά Σκίτσα.