Όταν ανέβασε αυτές τις φωτογραφίες όλοι άρχισαν να την Κράζουν! Ο λόγος; Θα σας Σοκάρει…

Η Sarah λέει πως είχε πάρει 9 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, που ήταν ακριβώς το βάρος που έπρεπε να είχε πάρει.

Η Dr. Jennifer Ashton λέει, «Το γεγονός ότι φαίνεται πολύ αδύνατη στις φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι η ανάπτυξη του παιδιού της είναι περιορισμένη ή πολύ μικρή.

31

4

Δεν έχει σχέση με το αν φαίνονται οι μυς της, αν η μήτρα της έχει το τέλειο μέγεθος ή άμα έχει πάρει αρκετό βάρος για να θεωρείται αποδεκτό.

Δείτε επίσης:  Σε αυτό το σινεμαδάκι με τζάκι στο Χαλάνδρι νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε ένα απίθανο σαλέ

Η Sarah λέει ότι γυμνάζεται δύο φορές την εβδομάδα και τόνισε το γεγονός ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός οπότε δεν γίνεται και κάθε εγκυμοσύνη να είναι ίδια.

“Από τη στιγμή που το μωρό είναι υγιές δεν νομίζω να έχει κάτι άλλο σημασία. Αυτό θα έπρεπε να είναι το σημαντικότερο, «εξήγησε.

Δείτε επίσης:  Ο Κιάνου Ριβς έγραψε κάτι που αξίζει να διαβάσεις

Μπορεί κάποιοι να ξαφνιάζονται με αυτές τις φωτογραφίες, αλλά τα αρνητικά σχόλια είναι κάτι που δεν βοηθάνε κάπως ούτε την Sarah ούτε το μωρό της.

Η Sarah γέννησε πριν κάποιες μέρες ένα αγοράκι και τον ονόμασε James Hunter. Ζυγίζει 3,5 κιλά και είναι υγιέστατο!5

61

via


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Η συγκλονιστική Φοντάνα ντι Τρέβι μετά το «λίφτινγκ» που κόστισε 2.000.000 ευρώ!

15 Πράγματα που ίσως να μην γνωρίζετε σχετικά με τις Στριπτιζέζ (Φωτογραφίες)