Όταν άρχισαν ξαφνικά να εμφανίζονται τεράστια μαύρα στίγματα από το πουθενά, αποφάσισε να δημοσιεύσει τις ασυνήθιστες φωτογραφίες στο διαδίκτυο και να καταγράψει την πρόοδο τους. Η κατάσταση συνέχισε να χειροτερεύει και η αρχική περιέργεια του ζευγαριού μετατράπηκε σε ανησυχία.

To 2010, o gullibletrout, χρήστης του Reddit, παρατήρησε παράξενα σημάδια στα χέρια της γυναίκας του. Όταν άρχισαν ξαφνικά να εμφανίζονται τεράστια μαύρα στίγματα από το πουθενά, αποφάσισε να δημοσιεύσει τις ασυνήθιστες φωτογραφίες στο διαδίκτυο και να καταγράψει την πρόοδο τους. Η κατάσταση συνέχισε να χειροτερεύει και η αρχική περιέργεια του ζευγαριού μετατράπηκε σε ανησυχία.

Αρχικά τα μαύρα στίγματα ήταν πολύ μικρά και έδειχνα άκακα. Το ζευγάρι νόμιζε ότι ήταν απλά μικροσκοπικοί θρόμβοι αίματος.

Ωστόσο, τα σημάδια δεν εξαφανίστηκαν και συνέχισαν να μεγαλώνουν. Η θεωρία του ζευγαριού τελικά ήταν απίθανη και μάλλον επρόκειτο για κάτι άλλο…

Θεωρώντας το πλέον λόγο ανησυχίας, το ζευγάρι πήγε σε διάφορους δερματολόγους για διάγνωση. Ένας γιατρός κοίταζε τρομοκρατημένος το χέρι της γυναίκας για αρκετά λεπτά και μετά έφυγε από το δωμάτιο. Αργότερα τους ενημέρωσε ότι πίστευε ότι τα σημάδια ήταν στο πιο αναπτυγμένο στάδιο μελανώματος – πολύ σοβαρό, πράγματι.

Ευτυχώς, γρήγορα ανακάλυψαν ότι αυτό τελικά δεν ίσχυε. Αλλά τι ήταν τελικά; Ξεμένοντας από ιδέες, το ζευγάρι άρχισε να τα περιποιείται σαν να ήταν μυρμηγκιές. Η γυναίκα έβαλε αντιβακτηριακή κρέμα και περίμενε. Τότε συνέβη κάτι καταστροφικό:

Η κρέμα τα έκανε να πρηστούν και να σκάσουν. Δεν ήταν και πολύ ωραίο αυτό που είχαν μέσα τους:

Οι ανοιχτές πληγές ήταν επιρρεπείς σε μολύνσεις και μπορούσαν να γίνουν ακόμη μεγαλύτερες. Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να αναλάβει δράση. Τύλιξαν το χέρι της γυναίκας σε γάζα και πήγαν σε ένα πλαστικό χειρούργο για να μάθουν ποια ήταν η αιτία αυτής της ανησυχητικής πάθησης μια και καλή.

Ο πλαστικός χειρούργος αναγνώρισε αμέσως την πάθηση και είπε ότι ήταν πυογονικό κοκκίωμα και η αιτία που εμφανίστηκε ήταν ανεξήγητη. Η μόνη γνωστή θεραπεία είναι η αφαίρεση με μικροεγχείρηση. Τελικά έπιασε και το χέρι της επανήλθε μερικές εβδομάδες αργότερα.

Δείτε επίσης:  Αυτό το 60 ετών μοντέλο για μαγιό θα σας κάνει να αποκτήσετε νέους στόχους για την ζωή!

Τι ανακούφιση πρέπει να ένιωσε τελικά το ζευγάρι! Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό Αν ανησυχείτε κι εσείς για τυχόν στίγματα, ελιές ή όγκους στο δέρμα σας, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Credit: Hefty

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Σύντομα! Αυτό το Hoverbike θα αντικαταστήσει όλα τα αυτοκίνητα και τα Μηχανάκια (Βίντεο)

Παντρεύτηκε ένας στο χωριό και μόλις πήγε τη γυναίκα του στο σπίτι