Φοιτήτρια Νοσηλευτικής είχε Χρόνιους Πονοκεφάλους. Όταν οι Γιατροί είδαν την μαγνητική της?..ΠΑΓΩΣΑΝ!!

Η Stephanie Lipscomb ήταν φοιτήτρια νοσηλευτικής στο κολέγιο όταν απέκτησε χρόνιους πονοκεφάλους. Στην αρχή δεν το πέρασε για κάτι σοβαρό, αλλά με τον καιρό έγινε χειρότερα και η 20χρονη αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο.

Εκεί, έμαθε τα νέα που θα άλλαζαν τη ζωή της για πάντα. Οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι είχε γλοιοβλάστωμα – έναν όγκο στον εγκέφαλο στο μέγεθος μιας μπάλας του τένις.

Στην αρχή η Stefani δεν το πίστευε, αλλά σταδιακά, άρχισε να το συνειδητοποιεί. «Ήταν κάπως δύσκολο για μένα να το επεξεργαστώ,» είπε.14694789861486469705

Με την ενθάρρυνση των αγαπημένων της, τις ακτινοβολίες και τη χημειοθεραπεία, το 98% του όγκου τελικά αφαιρέθηκε. Αλλά, όταν σκέφτηκε ότι όλα θα είναι εντάξει, το αδιανόητο συνέβη. Ο καρκίνος επέστρεψε.

Μένοντας χωρίς επιλογές, η Stefani αποφάσισε να υποβληθεί σε πειραματική θεραπεία που ποτέ δεν είχε δοκιμαστεί σε ανθρώπους πριν. Μετά από όλα αυτά, αισθάνθηκε ότι δεν είχε τίποτα να χάσει. «Στην πραγματικότητα, δεν γνωρίζαμε τι θα έκανε η πολιομυελίτιδα.

Νομίζαμε ότι ο ιός της πολιομυελίτιδας μπορεί να την βοηθήσει. Δεν είχαμε ιδέα τι θα κάνει μακροπρόθεσμα. Ρίξαμε τα ζάρια και ελπίζαμε ότι θα παίρναμε μια απάντηση,» είπε ο Dr. Henry Friedman.

Οι γιατροί έριξαν μερικές σταγόνες του ιού της πολιομυελίτιδας απευθείας στον όγκο του εγκεφάλου της, καθιστώντας την μία από τις 22 ασθενείς που υποβλήθηκε σε αυτή την αξιόλογη, επαναστατική θεραπεία. Παραδόξως, η θεραπεία λειτούργησε. Η πολιομυελίτιδα σκ0τωσε τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία επέτρεψαν στο ανοσοποιητικό της σύστημα να κάνει τη δουλειά του.

14694789861814349674

Κατά τη διάρκεια 21 μηνών, η εγκεφαλικός όγκος συρρικνώθηκε και συρρικνώθηκε, έως ότου τελικά εξαφανίστηκε.

Πηγή / Copyright: shareably.net
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: taz.gr

Η Αλεξάνδρεια ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο την ημέρα γέννησης του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Κάνει την ασπιρίνη σκόνη και τη βάζει στα μαλλία ο λόγος; Τέλειος!