Το 90% των Ανθρώπων απαντάνε Λάθος σε αυτό το βασικό Τεστ Μνήμης. Εσύ Μπορείς να τα Καταφέρεις;

Όσο μεγαλώνουμε παρατηρούμε κενά στη βραχυπρόθεσμη μνήμη. Για παράδειγμα, δε θυμόμαστε που βάλαμε τα κλειδιά, το όνομα κάποιου ή γιατί μπήκαμε σε ένα δωμάτιο.

Συνήθως, χρειαζόμαστε μια στιγμή και θυμόμαστε. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε. Όπως η γυμναστική κάνει το σώμα πιο δυνατό, έτσι γίνεται κα με την μνήμη… ή τη χρησιμοποιείς ή την χάνεις.

Δείτε επίσης:  To 95% των Ανθρώπων ΔΕΝ μπορούν να Λύσουν αυτό το Γρίφο. Εσύ Μπορείς;

Συνιστάται οι ασκήσεις του μυαλού να αποτελούν πρόκληση για τη μνήμη, όπως το παρακάτω τεστ. Είναι σημαντικό να παίζουμε παιχνίδια τα οποία δεν γνωρίζουμε για να αναγκάζουμε έτσι το μυαλό μας να βρίσκει στρατηγικές και να λύνει
Κάνοντας 5λεπτα τεστ όπως το παρακάτω, οι δυνατότητες του μυαλού βελτιώνονται ως και 40%. Αν τα βρείτε όλα σωστά, τότε έχετε εφαρμόσει στρατηγικές για να θυμάστε τις οδηγίες που σας δόθηκαν.

Δείτε επίσης:  Τεστ βασισμένο στο φύλο σας: Τι είδατε πρώτα, την γυναίκα ή τον άντρα;

Αν κάνετε κάποια λάθη, γυρίστε πίσω και χρησιμοποιήστε κάποιες τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να θυμάστε τη σειρά και δείτε αν θα βελτιωθεί το σκορ σας.

//cdn.playbuzz.com/widget/feed.js

Credit: sun-gazing.com


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.

Ανέκδοτο: Ο Ελληνάρας…. μπογιατζής πάει στον Παράδεισο

Γεμίζει μια Κατσαρόλα με Καστορέλαιο και το Ρίχνει στα Μαλλιά της. Μόλις μάθετε τον Λόγο, θα το Κάνετε κι εσείς!