Το κορίτσι αυτό υποβλήθηκε σε ανεπιτυχή θεραπεία πύκνωση των φρυδιών. Το αποτέλεσμα;

Η Polly Smith είναι μια 19χρονη φοιτήτρια η οποία πριν από μερικές εβδομάδες πήγε σε ένα τοπικό ινστιτούτο ομορφιάς για να πυκνώσει τα φρύδια της. Αλλά το αποτέλεσμα της θεραπείας δεν ήταν αυτό που ονειρευόταν.

Η Polly ομολογεί ότι την επόμενη ημέρα μετά την επίσκεψη δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια της. Ο γιατρός της είπε ότι ήταν μια αλλεργική αντίδραση στη θεραπεία.

Δείτε επίσης:  Η πανέμορφη και μικροσκοπική Άμπιγκεϊλ που περιμένει να πεθάνει

Μια από τις δράσεις που έχουν αναληφθεί για την πύκνωση των φρυδιών είναι να μην απαιτείται χρωστική ουσία η οποία αφαιρείται μετά από 10 λεπτά.

Το αποτέλεσμα μέρα με την μέρας γινόταν όλο και πιο χειρότερο.

Η Polly παρατήρησε επίσης μια σταδιακή απώλεια των φρυδιών της: «Ήμουν πεπεισμένη ότι αυτή η θεραπεία φρυδιών θα μου τα έκανε πυκνότερα και θα ήταν ομοιόμορφα»

Δείτε επίσης:  Έμαθα πως…

Το κέντρο ομορφιάς που ήταν υπεύθυνο για αυτό το αποτέλεσμα υποσχέθηκε ότι θα πληρώσει τα χρήματα για την θεραπεία της.

filing_images_784bbc622701

filing_images_f0c50ed88f74

filing_images_39d5bc27d348

filing_images_0e4239970fd4

filing_images_9b7289455bf4

filing_images_7899387bcfbf

via


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.

Ένας Έλληνας πεθαίνει και φτάνει στη ρεσεψιόν της Κόλασης και ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι επειδή είναι υπήκοος χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να διαλέξει μία από τις κολάσεις των χωρών-μελών.

Γιατί τα φώτα στα φανάρια είναι πράσινα, κίτρινα και κόκκινα;