Τεστ ορθογραφίας «για δυνατούς»: Ξέρετε πώς γράφονται σωστά αυτές οι λέξεις;

Μπορεί τα greeklish να έχουν υποχωρήσει πολύ σαν φαινόμενο στο ελληνικό Ίντερνετ, ωστόσο αυτό με τη σειρά του έφερε τη διαπίστωση ότι είναι πολλοί οι Έλληνες χρήστες του Διαδικτύου που έχουν κακή έως…πολύ κακή ορθογραφία.

Ωστόσο, πέραν αυτών, ακόμα και αυτοί που κατά κανόνα γράφουν σωστά, πολύ συχνά τα «βρίσκουν μπαστούνια» με κάποιες λίγο πιο σπάνιες λέξεις, ή λέξεις οι οποίες παλαιότερα γράφονταν με άλλο τρόπο (η διαφωνία σχετικά με το «πώς το γράφουν τώρα» είναι γνωστό ζήτημα).

Δείτε επίσης:  Το πώς κρεμάτε το χαρτί υγείας λέει πολλά για τον χαρακτήρα σας!

Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε αυτές τις λέξεις με αυτό το τεστ, για να δείτε αν είστε γνώστης ή αν (όπως λένε οι δημιουργοί του) δεν σε σώζει ούτε ο κορέκτορας. (Nα σημειώσουμε πάντως ότι σε κάποιες περιπτώσεις, το τεστ βγάζει λάθος τύπους οι οποίοι αποτελούν απλά παλαιότερη γραφή, που πολλοί γνωρίζουν και χρησιμοποιούν και σήμερα).

Δείτε επίσης:  15 σημάδια ότι είστε εσωστρεφής ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνετε.

//cdn.playbuzz.com/widget/feed.js

via


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.

Πήραν άδεια κουτιά παπουτσιών και έφτιαξαν κάτι απίστευτα χρήσιμο για κάθε σπίτι!

Η τρομακτικότερη νεροτσουλήθρα του κόσμου – Νιώθεις σαν να πέφτεις από το Empire State (Video)