Συνταγή για Λάδι που βοηθάει στην καταπολέμηση των ραγάδων του στήθους

Έχεις ραγάδες στο στήθος από εγκυμοσύνη ή απότομο αδυνάτισμα;

Αυτή η μάσκα θα τις εξαφανίσει!

Αν οι ραγάδες στο στήθος σε εμποδίζουν να φορέσεις τα ρούχα με μεγάλο ντεκολτέ που τόσο σου αρέσουν, δοκίμασε να τις “σβήσεις” με μια εύκολη μάσκα που θα φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι, χρησιμοποιώντας μόνο 3 απλά υλικά!

Θα προσδώσει καλύτερη εμφάνιση στο μπούστο σου, ενώ ταυτόχρονα θα απαλύνει και τις ραγάδες στο στήθος. Συνιστάται, επίσης, να τη χρησιμοποιήσεις κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας αδυνατίσματος ή ακόμη και για να σβήσει τα σημάδια του γήρατος.

Υλικά

20ml λάδι καρύδας
10ml λάδι τζοτζόμπα
4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας
3 σταγόνες αιθέριο έλαιο από ρόδο

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα δοχείο με σταγονόμετρο. Ανακινούμε καλά και χρησιμοποιούμε 2-3 σταγόνες λαδιού σε κάθε μαστό, κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Δεν χρησιμοποιούμε το λάδι αυτό σε περίοδο θηλασμού.

Via

Δείτε επίσης:  Δείτε πως να ξεφορτωθείτε τα σπυράκια από το προσωπό σας μόλις μέσα σε μια νύχτα;
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Υλοτόμοι ποζάρουν μπροστά στο «κατόρθωμά» τους. Έκοψαν μια σεκόγια, το μεγαλύτερο και γηραιότερο δέντρο του πλανήτη. Είναι άκαφτο και επιβιώνει από τις πυρκαγιές, αλλά κινδυνεύει με εξαφάνιση λόγω του ανθρώπου

Dr. Ηλίας Πέτρου: Ο φυσικοθεραπευτής που έμελλε να αλλάξει την ελληνική κοινωνία μέσα σε λίγα χρόνια και στο τέλος δολοφονήθηκε