Στα λευκά ντύθηκε το Μέτσοβο και το Ζαγόρι

Ειδυλλιακές είναι εικόνες από το Ζαγόρι, το Μέτσοβο και την Κόνιτσα όπου έπεσε το πρώτο χιόνι και το έστρωσε για τα καλά, λίγο πριν από την έλευση των Χριστουγέννων.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά του νομού Ιωαννίνων, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν αναφερθεί προβλήματα, αφού το ύψος του χιονιού είναι μικρό.

Παρ’ όλ’ αυτά στην περιοχή επικρατούν πολικές θερμοκρασίες και γι’ αυτό οι αρχές προειδοποιούν τους οδηγούς και τους κατοίκους για τον παγετό.

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Χιονισμένο Μέτσοβο ❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Maria Kollia (@annamaria_kollia) στις

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

present, Remarkable Zagori Artist: ? ? @kostas_petrakis_photography ? ? ———————————————————— ? ? ?Congratulations ? ? ? ———————————————————— ⚠️Please visit his gallery and express your support ! ———————————————————– ♻️ To be feautured: Follow: @zagorohoria_greece Tag: #zagorohoria_greece ———————————————————— #europe #greece #epirus #zagori #lake #snow #ice #natgeo #natgeotravel #tymfi #summits #mountains #mountainworld #mountainscape #waterview #landscape #ig_worldclub #nature #naturelovers #nature_photography #igglobalclub #hiking #trekking #adventure #OutdoorTones #climbing #nationalgeographic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zagori ° Ioannina ° Greece (@zagorohoria_greece) στις

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου επιχειρεί με 7 μηχανήματα κατά μήκος του επαρχιακού οδικού δικτύου με συνεχείς ρίψεις ποσοτήτων αλατιού, για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

[epirus-tv-new]

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Μπέρδεψαν ψεύτικο αυτοκίνητο φτιαγμένο από χιόνι Αστυνομικοί στο Μόντρεαλ

Ο Κώστας βλέπει στον δρόμο τον φίλο του τον Δημήτρη και του λέει