Σατιρίζει την κοπέλα του αναπαριστώντας τις φωτογραφίες της!

Το πρώτο πράγμα που θα έκανα αν γνώριζα τον Conner Malan από κοντά θα ήταν να του σφίξω το χέρι και με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό μου να του υποβάλλω τα συγχαρητήρια μου.

Πως αλλιώς να αντιμετωπίσεις έναν τύπο που παίρνει τις φωτογραφίες της κοπέλας του από το instagram, την μιμείται όσο πιο πιστά μπορεί και ανεβάζει το αποτέλεσμα στο δικό του instagram μαζί με ευφυέστατα και με πολύ χιούμορ σχόλια;

Αχ τον αγαπώ και θα τον προτείνω για πρόεδρο του Bros being basic.

Η κοπέλα του, Gabrielle Epstein, είναι από εκείνες που ζηλεύεις τον τρόπο με τον οποίο υπάρχουν (συγκλονιστικά μαγιό, μαλλιά, ρούχα, οπίσθια, ζωή γενικά) και ο ίδιος, με σκωπτική διάθεση, καταφέρνει να σατιρίσει όλο αυτό το πρότυπο της «τέλειας ζωής».

Το αγαπημένο του μάλιστα είναι να αναπαριστά τις φωτογραφίες που φοράει αποκαλυπτικά μαγιό και να γράφει από κάτω»who wore it better» *κλαίμε από τα γέλια*.

Για να καταλάβεις τι εννοούμε συγκεντρώσαμε μερικά διαμαντάκια των προσπαθειών του

cdf
via

Μα δες, έχει βάλει και λουλουδάκι στα μαλλιά

rr
via
sdvs
via
sdvs
via
sdvs
via
sdvs
via

via

Δείτε επίσης:  Βάλτε to δάκτυλο σας στην οθόνη! Αυτό που θα συμβεί θα σας διασκεδάσει!
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Πόσο θα αλλάξει ο κόσμος το 2099 σύμφωνα με έγκυρο μελλοντολόγο

Της είπαν ότι είναι «γεματούλα» για να γίνει μοντέλο αλλά αυτή έσπασε όλα τα πρότυπα.