Πώς ξεχωρίζουν οι… εύκολες γυναίκες;

Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε μία εύκολη γυναίκα με την πρώτη ματιά; Πρόσφατη βρετανική έρευνα υποστηρίζει ότι οι αναλογίες του σώματος μπορούν να αποκαλύψουν πόσο σ3ξουαλικά ενεργή είναι.

Σύμφωνα με τη νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Λιντς, που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Archives of Sexual Behaviour», το σημείο του σώματος που φαίνεται να συνδέεται άμεσα με τις σ3ξουαλικές επιλογές είναι η γυναικεία λεκάνη.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες που έχουν πιο ανοιχτή λεκάνη είναι πιο πιθανό να προτιμήσουν το σ3ξ της μιας βραδιάς (one-night stand), ενώ έχουν την τάση να αλλάζουν περισσότερους εpωτικούς συντρόφους.

Μάλιστα, αυτή η θεωρία έχει καθαρά βιολογική βάση, αφού οι γυναίκες με μεγάλη λεκάνη υποσυνείδητα δεν φοβούνται τη γέννα.

Όσο για το ιδανικό μέγεθος λεκάνης, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι πιο απελευθερωμένες σ3ξουαλικά γυναίκες είναι αυτές στις οποίες η απόσταση μεταξύ των δύο οστών της λεκάνης ξεπερνά τα 35 εκατοστά.

Όπως διευκρινίζουν οι επιστήμονες, η διαπίστωση αυτή συνδέεται άμεσα με την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, την ικανότητά μας να περπατάμε και την ικανότητα των γυναικών να γεννούν χωρίς δυσκολία ένα παιδί.

Δείτε επίσης:  Νιώθουν οι σκύλοι ενοχές; Η επιστήμη έχει την απάντηση
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

ΤΕΣΤ: Πόσο καλά γνωρίζετε την ελληνική γλώσσα;

20 σπάνια ονόματα για κορίτσια