Πόσο καλά ξέρεις την Ελλάδα;

Το ταξίδι ξεκινάει από το www.greece-is.com. Tips από ταξιδιώτες για ταξιδιώτες, καλοφαγάδες, μπον βιβέρ, ρομαντικούς, μοναχικούς, ονειροπόλους, περιπετειώδεις… κι από άλλους που θέλουν να ερωτεύονται ξανά και ξανά την Αθήνα κάθε μέρα.

Μπες και δες προορισμούς που εμπλουτίζονται συνεχώς, μάθε τι κάνουν άλλοι δημιουργικοί Έλληνες, γνώρισε την Αθήνα μέσα από τους ανθρώπους της και όλη την Ελλάδα από ξένους που ήρθαν για διακοπές και έμειναν για πάντα.

Πρόσφατα, άνθρωποι από όλο τον κόσμο, από την Ινδία μέχρι την Ρωσία, συναντήθηκαν στην Αρχαία Oλυμπία για να απολαύσουν το τοπίο της, αλλά και να ζήσουν την εμπειρία της τελετής αφής της Φλόγας σαν μια υπενθύμιση της αρχαίας προέλευσης των σύγχρονων Αγώνων αλλά και των Ολυμπιακών αξιών.

Επισκεφτείτε το www.greece-is.com για να δείτε και να μάθετε την Ελλάδα ακόμα καλύτερα.

Δείτε επίσης:  Πέντε Σημαντικά Πράγματα που Φανερώνει η Παλάμη μας για την Προσωπικότητά μας.
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Αυτός ο άνδρας, έχτισε το δικό του σπίτι-ΧΟΜΠΙΤ. Μόλις δείτε το εσωτερικό του, θα τον χειροκροτήσετε!

«Για τη μαμά μου, που είναι τόσο κουρασμένη και δεν μπορεί άλλο..» – Η Συγκλονιστική επιστολή που Κάνει τον Γύρο του Διαδικτύου!