Οι Beatles ερμηνεύουν το τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη «Aν θυμηθείς το όνειρό μου»

Οι Beatles στο αρχή της καριέρας τους, στο στούντιο του ΒΒC, ερμηνεύουν το τραγούδι του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη, «Aν θυμηθείς τ΄ όνειρό μου».

Στα αγγλικά το μετέφρασαν ως «The Honeymoon Song». Δεν είναι η πρώτη διασκευή τραγουδιού του Μίκη Θεοδωράκη, από μεγάλο συγκρότημα. Έχουν γίνει πολλές, τόσο δικές του όσο και του μεγάλου Μάνου Χατζιδάκη. Για τα δύο ιερά τέρατα της μουσικής και της διανόησης, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι αν είχαν αποφασίσει να ζήσουν και να εργαστούν στο εξωτερικό, θα είχαν κάνει μια ανεπανάληπτη καριέρα.

Ωστόσο και από την Ελλάδα, κατάφεραν να κερδίσουν την αναγνώριση του έργου τους από το κοινό και τους συναδέλφους τους, που είναι και ο πιο δύσκολος κριτής. Και αυτό σε μια εποχή που δεν υπήρχε η εύκολη διασπορά με το διαδίκτυο, αλλά πάντα η καλή μουσική έβρισκε τρόπο να πάει παντού.

Δείτε το βίντεο


Τώρα ακούστε και την καταπληκτική ερμηνεία από τον δικό μας Γιάννη Πάριο.


via

Δείτε επίσης:  «Μην είδατε τον Παναγή»; Η αληθινή ιστορία του διαβόητου γαμπρού, που αρραβωνιαζόταν πλούσιες χωριατοπούλες και εξαφανιζόταν με τις «προκαταβολές» ...
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Απίστευτα ελληνικά σχολικά “μαργαριτάρια”!

Καταστάσεις και στιγμές γεμάτες ειρωνεία