Οι εργαζόμενοι στην κατασκευή ενός φράγματος ανατίναξαν τη σπηλιά … Τα ευρήματα τους…

Anaconda – το μεγαλύτερο φίδι της εποχής μας. Αυτό το πλάσμα συνδέεται με πολλούς μύθους και θρύλους αλλά και ταινίας με αυτά τα γιγαντιαία ερπετά δολοφόνους που δεν φεύγουν από την μόδα.

Στην πραγματικότητα, συνάντηση με ένα τεράστιο anacondas είναι κάτι σπάνιο. Δεν έχει καταγραφεί επισήμως το μήκους του ερπετού πάνω από εννέα μέτρα. Όμως, η πρόσφατη ανακάλυψη της Βραζιλίας από εργάτες έσπασε κάθε ρεκόρ.

Κατά την κατασκευή του υδροηλεκτρικού σταθμού «Belo Monte» στις όχθες του ποταμού Xingu κοντά στο Altamira οι Βραζιλιάνοι ειδικοί πραγματοποίησαν ανατινάξεις. Μετά την ανατίναξη μιας υπόγειας σπηλιάς οι εργαζόμενοι αντίκρισαν μια φοβερή εικόνα. Ξεβράστηκε στις ακτές της ένα τεράστιο φίδι, το οποίο ήταν σε θέση να αφαιρεθεί μόνο με τη βοήθεια ενός γερανού φόρτωσης.

 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των μαρτύρων,το μέγεθος του εν λόγω ερπετό ήταν περίπου 10 μέτρα, και το βάρος – 400 κιλά!

2


via

Δείτε επίσης:  Τον Βασάνιζαν για χρόνια και του είχαν δεμένο το στόμα. Όταν τον βρήκαν οι διασώστες; Προσέξτε το Βλέμμα του!
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

30 φωτογραφίες πριν και μετά από το Χαλέπι που αποκαλύπτουν τις συνέπειες του πολέμου

ΤΕΣΤ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα ελληνικά χωριά;