Μοναχική κυρία, βάζει αγγελία για σύζυγο.

Εύπορη αλλά μοναχική κυρία δημοσιεύει αγγελία ζητώντας σύντροφο:«Κυρία σεβαστής ηλικίας με αμύθητα πλούτη ζητά κύριο να τη συντροφέψει στο υπόλοιπο της ζωής της ο οποίος θα τηρεί τις εξής 3 προϋποθέσεις:

1. Δε θα την εγκαταλείψει ποτέ,

2. Δε θα την χτυπήσει ποτέ,

3. Στο κρεβάτι θα είναι ταύρος.Η αγγελία δημοσιεύεται, η κυρία περιμένει 1 εβδομάδα, 1 μήνα, 1 εξάμηνο, 1 χρόνο. Έχει πια απελπιστεί:

– «Τι να τα κάνω τα πλούτη όταν δεν έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου! Θα με φάει η μαύρη μοναξιά!».Κι ενώ η κυρία μοιρολογεί χτυπάει το κουδούνι της πόρτας. Η κυρία ακούει το κουδούνι και τρέχει να ανοίξει. Έκπληκτη αντικρίζει έναν κύριο σε αναπηρικό καρότσι.

-Γεια σας, λέει ο κύριος. «Ήρθα για την αγγελία!!».Η κυρία μένει έκπληκτη αλλά προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη.- Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά υπήρχαν και κάποιες προϋποθέσεις.-Το γνωρίζω.-Ναι, αλλά χωρίς να θέλω να σας προσβάλω, εσείς δεν έχετε πόδια.-Άρα δεν πρόκειται να φύγω ποτέ μακρυά σας.

-Ε, ναι. Ίσως έχετε δίκιο αλλά και πάλι χωρίς να θέλω να σας στενοχωρήσω εσείς δεν έχετε ούτε χέρια-Άρα δεν πρόκειται ποτέ να σας χτυπήσω!-Ίσως έχετε και πάλι δίκιο αλλά δεν ξέρω αν προσέξατε ότι υπήρχε και τρίτη προϋπόθεση!

-Το πρόσeξα, κυρία μου, αλλά αν προσέξατε κι εσείς κατάφερα και χτύπησα το κουδούνι της πόρτας.

Δείτε επίσης:  27 Ξεκαρδιστικές φωτογραφίες με Κουρέματα Παιδιών που θα σας κάνει να μαζευτείτε.
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Γιατί την 25η Μαρτίου τρώμε μπακαλιάρο σκορδαλιά;

ΣΟΚ: Διαβάστε γιατί Πρέπει να προσέχετε από που τρώτε ΣΟΥΒΛΑΚΙ!