Μια γυναίκα αποφασίζει να κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπο για τα γενέθλια της…

Μια γυναίκα αποφασίζει να κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπο για τα γενέθλια της. Ξοδεύει 5000 ευρώ και αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Στο δρόμο για το σπίτι, σταματάει σε ένα περίπτερο για να αγοράσει μια εφημερίδα. Προτού φύγει ρωτάει τον περιπτερά:

– Πόσο χρονών με κάνετε;

– 32, της απαντάει.

– Κι όμως, είμαι 47! λέει με ικανοποίηση.

Λίγο αργότερα, πάει σ’ ένα φαστφουντάδικο και κάνει την ίδια ερώτηση στην κοπέλα στο ταμείο. Εκείνη απαντάει:

– Γύρω στα 29 σας κάνω. Και η γυναίκα:

– Όχι, είμαι 47! Τώρα πλέον πετάει στα σύννεφα. Σταματάει σε ένα φαρμακείο και αφού φτάνει στο ταμείο και αγοράζει μέντες, ρωτάει το φαρμακοποιό την ίδια φλέγουσα ερώτηση. Εκείνος απαντά: ” Εχμ, 30;

Για μια ακόμα φορά, λέει περήφανα:

– Είμαι 47, αλλά σας ευχαριστώ. Στη στάση του λεωφορείου, ρωτάει έναν ηλικιωμένο κύριο την ίδια ερώτηση. Εκείνος της απαντά:

– Κυρία μου, είμαι 78 ετών και η όραση μου δεν είναι όπως παλιά. Όσο ήμουν νέος ωστόσο, είχα ένα σίγουρο τρόπο για να διαπιστώνω την ηλικία μιας κυρίας. Θα ακουστεί σαν ασέβεια, αλλά απαιτεί την τοποθέτηση των χεριών μου στο εσωτερικό του στηθόδεσμου σας. Τότε θα είμαι σε θέση να πω την ακριβή ηλικία σας.

Ακολουθεί μια παρατεταμένη σιωπή στον άδειο δρόμο έως ότου η περιέργεια την κυριεύει:

– Εντάξει, θα σας αφήσω. Βάζει και τα δύο του χέρια κάτω από την μπλούζα της και στο εσωτερικό του σουτιέν, ψηλαφίζει μεθοδικά και προσεκτικά. Μετά από δύο λεπτά, εκείνη του λέει:

– Εντάξει φτάνει…, πόσο ετών είμαι; Κάνει ένα τελευταίο ζούπηγμα αυτός, βγάζει τα χέρια του και της λέει:

Δείτε επίσης:  Εννέα Φοιτητές είχαν πάει για σκι στο “Βουνό του Θανάτου”και δεν επέστρεψαν ποτέ. 56 Χρόνια μετά, η εξαφάνιση τους αποτελεί ακόμη μυστήριο για τους ερευνητές.

– Κυρία μου, είστε 47 ετών. Όλο έκπληξη τον ρωτάει:

– Απίστευτο! Πώς το καταλάβατε;

– Μου υπόσχεστε πως δε θα νευριάσετε;

-Ναι. – Ήμουν από πίσω σας στο φαστφουντάδικο.

via

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

27 Εικόνες που αποδεικνύουν ότι βαδίζουμε ένα τρομακτικό μονοπάτι.

20 Έξυπνα κόλπα για να έχετε τα ρούχα σας και τα παπούτσια σας σε τέλεια κατάσταση