Μετά από μια νύχτα κραιπάλης την πήρε ο ύπνος στους -30 βαθμούς στο δρόμο. Όταν ξύπνησε κόντεψε να χάσει τα δάκτυλά της! (photos)

Έπειτα από μια νύχτα κραιπάλης, είδε τα δάχτυλά της να καταστρέφονται. Μια νεαρή γυναίκα από την Αυστραλία, δεν επιθυμεί να δοθεί το όνομά της στην δημοσιότητα, αποκοιμήθηκε μεθυσμένη έξω από ένα μπαρ του Καναδά, στη καρδιά του χειμώνα, και όταν ξύπνησε είχε σοβαρά κρυοπαγήματα στα δάχτυλα.

Η κοπέλα, μετά από το συμβάν στο Prince Albert στο Saskatchewan του Καναδά, ανέβασε μάλιστα και σχετικό φωτογραφικό υλικό στο διαδίκτυο, στο Imgur, με το σχόλιο «γα… ηλίθια».

Όπως αναφέρει η ίδια, το βράδυ εκείνο, είπε στους φίλους της ότι θα έβγαινε έξω (από το μπαρ) για να κάνει ένα τσιγάρο, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε στους -30 βαθμούς Κελσίου, χωρίς το μπουφάν και τα γάντια της. Τελικά βρέθηκε έξω από ένα γηροκομείο, κουλουριασμένη και με τα δάχτυλά της να είναι ήδη μωβ από το κρύο.

«Ήταν 5.45 το πρωί όταν με βρήκαν. Στις 6.30 μια νοσοκόμα μου είπε ότι στην καλύτερη περίπτωση δεν θα έχανα τα δάχτυλά μου… στη χειρότερη περίπτωση, θα έχανα το χέρι μου», λέει. Η νεαρή παρέμεινε στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες.

11498

Ο γιατρός της, Randall Friesen, της είπε πως τα δάχτυλά της θα έκαναν φουσκάλες και θα πρήζονταν προτού τις σκάσουν λίγες ημέρες αργότερα.

«Έπαιρνα οπιούχα συνέχεια. Ο πόνος και η πίεση σε αυτό το σημείο ήταν αφόρητος. Η ανάρρωση από κρυοπαγήματα είναι πολύ επίπονη», συμπλήρωσε. Πλέον, τα χέρια της βρίσκονται σε διαδικασία επούλωσης.

21262

3692

4609

5556

6508

Πηγή

Δείτε επίσης:  Οι ερευνητές έμειναν άφωνοι μπροστά σε αυτή την ανακάλυψη! Δείτε τι βρήκαν και τι έγραφε! (Φωτογραφίες)
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Τις προσέβαλαν και ξεκίνησαν δίαιτα – Δείτε πως μητέρα και κόρη «έχασαν» 108 κιλά

30 αποτυχημένες επιγραφές και ταμπέλες που μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαν να συμβούν