Καλόγριες καλλιεργούν κάνναβη για να θεραπεύσουν τον κόσμο

Το να γίνει κάποιος μοναχός δεν είναι για όλους. Χρειάζεται πειθαρχία, αφοσίωση, συμπόνια και υπομονή. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάζεται και γνώσης καλλιέργειας της μαριχουάνας.

Φυσικά, δεν καλλιεργούν όλες οι καλόγριες κάνναβη. Ωστόσο, οι μοναχές που θα δείτε παρακάτω δεν είναι σαν τις συνηθισμένες. Αυτές οι μοναχές ονομάζονται «Αδελφές της Κοιλάδας» και είναι οι πρωταγωνίστριες της φωτογραφικής συλλογής των φωτογράφων Σον Κρόφορντ και Τζον Ντεμπουά. Έχουν ως βάση τους την Καλιφόρνια και δεν είναι Καθολικές. Καλλιεργούν μαριχουάνα σύμφωνα με τους κύκλους της σελήνης και την μετατρέπουν σε φάρμακα, τα οποία πωλούν στο διαδίκτυο.

Τα προϊόντα τους που είναι όλα βιολογικά θεραπεύουν αρκετές παθήσεις, όπως πόνους στην μέση, ημικρανίες και πονοκεφάλους από μεθύσια.

Παρά το γεγονός ότι έχουν άδεια για την καλλιέργεια μαριχουάνας για ιατρικούς σκοπούς, η λειτουργία τους απειλείται από τον Δήμο της Καλιφόρνια που εξετάζει την περίπτωση να καταστήσει παράνομη την επιχείρησή τους. Ωστόσο, οι μοναχές είναι αποφασισμένες να πολεμήσουν αυτή την απαγόρευση.

[Sisters of the Valley] [Facebook] [Instagram] [Twitter] [Shaughn and John] [ufunk]

Δείτε επίσης:  16χρovη Bγάζει τη μπλoύζα της στην Παραλία. Τότε η Γυναίκα που καθόταν δίπλα της Παρατηρεί ΚΑΤΙ Μοναδικό..!
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Πόνος στη μέση και στα πόδια: Πως να απαλλαγείτε με τη μέθοδο Mckenzie (βίντεο)

Αυτή με παχάκια, αυτός ωραίος και φέτες- Ζευγάρι στέλνει ένα δυνατό μήνυμα