Θετική ενέργεια από το πρωί

Το πρωινό ξύπνημα είναι για τους περισσότερους ανθρώπους ένας πραγματικός άθλος και δυστυχώς Η διάθεση που έχουμε όταν ξυπνάμε καθορίζει το πόσο ευχάριστα θα κυλίσει όλη η υπόλοιπη ημέρα.

Μην ανησυχείς όμως γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορούν να σε κάνουν να ανακτήσεις την χαμένη σου ενέργεια. Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που όλοι κάνουμε είναι ότι δεν δίνουμε στον οργανισμό μας την ενυδάτωση που χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά με αποτέλεσμα να νιώθουμε ένα αίσθημα κόπωσης.

Μπορείς να το αντιμετοπίσεις πίνοντας νερό από τις πρωινές ώρες και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Επίσης η κατανάλωση πρωινού είναι ίσως από τους σημαντικότερους παράγοντες που καθορίζουν την ενέργεια και την αποδοτικότητα μας, γι’αυτό δεν θα πρέπει να παραλείπεται.

Τέλος αυτό που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς είναι να χαμογελάς όσο περισσότερο μπορείς και να μεταδίδεις την θετική σου ενέργεια σε όλους.

Ζησάκη Γεωργία

Πηγή

Δείτε επίσης:  16+1 ακαταλαβίστικες φράσεις Για όσους γεννήθηκαν μετά το millennium!
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Πήραν σπίτι τους δοκιμαστικά ένα προβληματικό κορίτσι. 6 μήνες μετά ήρθε η ώρα να της ανακοινώσουν την απόφαση τους..

Οι 21 πιο αστείοι τρόποι ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης!