Η Συγκομιδής της λεβάντας είναι μια διαδικασία πολύ όμορφη και μια εργασία που σου προσφέρει ένα πανέμορφο τοπίο βγαλμένο από παραμύθι

Υπάρχουν λίγα πράγματα που συνδυάζουν ομορφιά, γραφικότητα και μεθυστική μυρωδιά. Τα χωράφια όμως που είναι γεμάτα με ανθισμένη λεβάντα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της συγκομιδής, οι οργανωμένες σειρές με τα μοβ άνθη σε αντίθεση με τους εργαζόμενους, πετυχαίνει μια πραγματικά όμορφη αντίθεση.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη εποχή για τη συγκομιδή της λεβάντας. Εξαρτάται από το μέρος και το λόγο που θα θελήσει κάποιος να τη χρησιμοποιήσει. Υπάρχουν 3 γνωστά είδη: Η Αγγλική λεβάντα (Lavandula augustifolia), η λεβαντίνη (Lavandula x intermedia που είναι υβρίδιo) και η Γαλλική\Ισπανική λεβάντα (Lavandula stoechas).

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε προϊόντα όπως το σαπούνι, τα αρωματικά σακουλάκια ή τα αιθέρια έλαια που βοηθούν στη χαλάρωση και τη μείωση του στρες.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με τις υπέροχες λεβάντες και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.lavender-fields-harvesting-1

lavender-fields-harvesting-2

lavender-fields-harvesting-3

lavender-fields-harvesting-4

lavender-fields-harvesting-5

lavender-fields-harvesting-6

lavender-fields-harvesting-71

lavender-fields-harvesting-81

via

Δείτε επίσης:  Πόσο συγκλονιστικός είναι ο πλανήτης από ψηλά 10 εντυπωσιακές φωτογραφίες της Γης από τον φετινό διαγωνισμό του National Geogrpahic
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Ένας πλούσιος κάνει πάρτι δίπλα στην πισίνα του…

Aν μετά από αυτό δεν κόψετε το κάπνισμα, τότε μάλλον δεν θα το κόψετε ποτέ