Η συγκλονιστική ιστορία αυτών των γονιών θα σας φέρει δάκρυα: Δείτε το video

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για ένα νιόπαντρο ζευγάρι από το να ετοιμάζεται να μεγαλώσει την οικογένειά του.Και παρόλο που το να έχεις παιδιά δεν είναι εύκολη υπόθεση και απαιτεί σκληρή δουλειά και αφοσίωση, δεν παύει να είναι μία από τις πιο ανταποδοτικές εμπειρίες στην ζωή.

Δυστυχώς, όμως, για κάποια ζευγάρια η ζωή μπορεί να δείξει το πιο σκληρό της πρόσωπο και να απαντήσει στις όποιες τους προσπάθειες με ένα δυνατό χαστούκι.

O Jason και η Marie Taylor δέχτηκαν το πιο μεγάλο πλήγμα που δύο νέοι γονείς μπορεί να δεχτούν. Λίγο μετά τον γάμο τους, η Marie έμεινε έγκυος σε τρίδυμα. Χρειάστηκε να γεννήσει πρόωρα και, δυστυχώς, τα μικρά αγγελουδάκια δεν κατάφεραν να επιβιώσουν για πολύ έξω από τη μήτρα.

Η ιστορία της οικογένειας μας σπάραξε την καρδιά:

Η Marie και ο Jason θρήνησαν για τα τρία παιδιά τους, έπειτα από το τραγικό συμβάν. Ωστόσο, μόλις 10 μήνες μετά, απέκτησαν δύο πανέμορφα δίδυμα μωράκια και έτσι, μπορούν πλέον να ξεκινήσουν την οικογένεια που πάντα ονειρεύονταν…

Δείτε τα στα πιο τρυφερά τους στιγμιότυπα:

Δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε στην οικογένεια τα καλύτερα για τα παιδάκια τους και να μην βιώσουν ποτέ ξανά τόσο μεγάλη τραγωδία. Ελπίζουμε η ιστορία τους να δώσει δύναμη σε κάθε ζευγάρι που έχει βιώσει μία τόσο σκληρή απώλεια.

Πηγή: mama365.gr

Δείτε επίσης:  Συγκλονιστικό βίντεο: Η 20χρονη Lili με σύνδρομο McCune-Albright έχει κάτι να σου πει
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Η φωτογραφία από τον Άρη που έκανε τους λάτρεις του μυστηρίου να κρατούν την ανάσα τους

Όταν άνοιξε τον υπολογιστή του πατέρα της, πάγωσε. Ντράπηκε τόσο που του έγραψε αυτό το γράμμα…