Εσύ τι έχεις κάνει με τα παλιά σου κινητά τηλέφωνα; Τα 5 εξυπνότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις με τις συσκευές που δεν χρησιμοποιείς πια

Τελευταίες έρευνες έδειξαν ότι μόνο στη Βρετανία, υπάρχουν κινητά αξίας 13 δισεκατομμυρίων λιρών ξεχασμένα σε συρτάρια, ντουλάπια και αποθήκες.

Το ίδιο-σε μικρότερα μεγέθη- συμβαίνει και στην Ελλάδα και γι’αυτό το Athens Magazine σας προτείνειο τους πέντε καλύτερους τρόπους αξιοποίησης του παλιού σας τηλεφώνου.

Κάμερα αυτοκινήτουOld-iPhone-419908

Το παλιό smartphone σας έχει σίγουρα αξιοπρεπή κάμερα για να καταγράφετε την καθημερινή σας διαδρομή στη δουλειά και υπάρχουν πολλές εφαρμογές που προσφέρονται για αυτό. Επίσης, πολλές ασφαλιστικές προσφέρουν εκπτώσεις εάν έχετε κάμερα on board.

ΤηλεκοντρόλSmartphone-TV-remote-419910

Πάλι χάθηκε κάτω από τα μαξιλάρια το τηλεκοντρόλ; Κανένα πρόβλημα όσο έχετε το παλιό σας τηλέφωνο, το οποίο μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά, χάρη στις υπέρυθρες!

Κάμερα ασφαλείας

http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1&isUI=1Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που σας επιτρέπουν να έχετε εικόνα από το σπίτι σας στο smartphone ανά πάσα στιγμή. Και με το παλιό σας τηλέφωνο δε χρειάζεται να αγοράσετε κάμερα!

Κάντε το walkman!

Άπειρα appς και gigabytes για να αποθηκεύσετε τη μουσική. Σε flight mode ώστε να μην ξοδεύετε μπαταρία θα κρατήσει για ώρες!

Πουλήστε το!SellingPhone_640-640x320

Smartphone είναι, κάτι θα πιάνει, αν δε μπορείτε να το κάνετε τίποτα από τα παραπάνω!

Δείτε επίσης:  Φοράτε δαχτυλίδια; Σε ποιο δάχτυλο? Ίσως να σημαίνει κάτι!
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

24 ασυνήθιστες και έξυπνες εφευρέσεις που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη!

Αν πίνεις τον καφέ σου σκέτο… καλύτερα να μη διαβάσεις αυτό το κείμενο!