Εξαφανίστε τους αντιαισθητικούς κίτρινους λεκέδες από το αποσμητικό σε Μπλούζες-Πουκάμισα με Μαγειρική σόδα και Οξυζενέ

Τίποτα δεν μπορεί να διαλύσει μια λευκή μπλούζα γρηγορότερα, από το αποσμητικό.

Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να απαλλάξει κανείς τα λευκά t-shirt από τους αντιαισθητικούς κίτρινους λεκέδες.

mplouzaki1

Ανάμεσα στις σπιτικές συνταγές, που δίνουν λύση στο πρόβλημα είναι αυτές του ξυδιού, της ασπιρίνης και του λεμονιού. Ξεχωριστά, το καθένα από αυτά τα τρία, όταν τα χρησιμοποιήσει κανείς για να τρίψει τους κίτρινους λεκέδες βοηθούν στην εξαφάνισή τους.

Δείτε επίσης:  Τα 9 πιο συνηθισμένα λάθη που γίνονται στη μαγειρική

Ωστόσο, ο συνδυασμός δύο άλλων υλικών, υπόσχεται καλύτερα αποτελέσματα και εν προκειμένω να κάνει το λεκιασμένο σας λευκό μπλουζάκι και πάλι καινούριο. Ποιος είναι αυτός ο συνδυασμός; Μαγειρική σόδα και οξυζενέ (από το φαρμακείο).

Αφού αναμείξει κανείς αυτά τα δύο υλικά, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια πάστα, τρίβει με αυτή το μπλουζάκι του στο σημείο της μασχάλης, το αφήνει για λίγα λεπτάκια και στη συνέχεια το βάζει για πλύσιμο στο πλυντήριο μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα.

Δείτε επίσης:  Δυο απλά κόλπα για να μην μυρίζει άσχημα η καμπίνα του αυτοκινήτου σας

Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

mplouzaki2

mplouzaki3

mplouzaki4
via


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Οι 6 καρκινογόνες τροφές που υπάρχουν σε κάθε σπίτι!

Μάνα αναγκάζεται να αποχαιρετίσει τον γιο της που σβήνει απο καρκίνο και τα τελευταία λόγια του ραγίζουν και τις πιο σκληρές καρδιές