Εμφανίστηκαν αυτά τα μαύρα σημάδια στα χέρια του! Αυτό που ακολούθησε όμως ήταν ακόμη πιο τρομακτικό! (PHOTOS)

Αν εμφανίζονται κόκκινα ή μαύρα σημάδια στο δέρμα σας που αιμοραγούν, στα χέρια, στο πρόσωπό σας ή στον λαιμό, μην πανικοβληθείτε.

Δεν είναι καρκίνος φυσικά, μα είναι μία σχετικά συχνή πάθηση του δέρματος που μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα στο σπίτι.

Ωστόσο, το καλύτερο είναι να πάρετε μια επαγγελματική διάγνωση πριν από την έναρξη της θεραπείας.

55e73d5e-1020-42fa-8b73-792c0a0a0a6c-05-previewOrgΠυογόνο κοκκίωμα

Το Πυογόνο κοκκίωμα, που ονομάζεται επίσης λοβιακό τριχοειδές αιμαγγείωμα, είναι μια καλοήθης διαταραχή του αγγειακού συστήματος του δέρματος. Η πιο κοινή εκδήλωση του Πυογόνου κοκκιώματος, που βρέθηκε σε παιδιά και νεαρούς ενήλικες, είναι μια κόκκινη όζος που εμφανίζεται στα χέρια, το πρόσωπο, το λαιμό ή τον κορμό του σώματος.

Τα συμπτώματα αναπτύσσονται με ταχείς ρυθμούς μετά την εμφάνιση, για να φθάσει σε πλήρες μέγεθος σε λίγες εβδομάδες και μετά θα σταματήσει να αυξάνεται. Η μέση διάμετρος είναι 6,5 χιλιοστών, αλλά έχουν αναφερθεί περιπτώσεις βλαβών ίσα με 25 εκατοστά.

55e73d61-b32c-41fb-9fe0-795b0a0a0a6c-06-previewOrgΚαταπολέμηση

Η πιο αποτελεσματική θεραπεία στο σπίτι είναι το νιτρικό άργυρο. Απλώστε απλά 2-3 φορές τη μέρα μία κρέμα με νιτρικό άργυρο στην περιοχή που έχει βγει το σημάδι και μέσα σε μία περίπου εβδομάδα, θα δείτε το πρόβλημα να απομακρύνεται σιγά-σιγά.

Δείτε επίσης:  8 Μυστικές Μέθοδοι για να Καταπολεμήσετε Φυσικά την Ισχιαλγία ΧΩΡΙΣ Φάρμακα και Χημικά!

33 Λάθη που κάνετε χωρίς να δίνετε σημασία αλλά θα τα μετανιώσετε πικρά όταν γεράσετε

Τεστ: Οι 10 ερωτήσεις που φανερώνουν αν είχατε τραυματική παιδική ηλικία