Βρήκαν αυτή την μάζα τριχών στη θάλασσα! Όταν κατάλαβαν τι είναι έπαθαν σοκ…

Σε αυτή τη γη, εξακολουθούμε να ανακαλύπτουμε νέα πράγματα. Νέα φυτά και ζώα, αλλά και σπάνια φαινόμενα. Όταν εντοπίζουμε κάτι ασυνήθιστο, η αρχική μας σκέψη μπορεί να είναι φόβος. Αλλά καθώς το ψάχνουμε λίγο βαθύτερα, εκτιμούμε αυτό το καινούργιο.
Το καινούργιο στην προκειμένη περίπτωση, προέρχεται από τις παραλίες Cagdainao, μέρος των νήσων Dinagat στις Φιλιππίνες. Ένα μεγάλο, λευκό, γούνινο πράγμα επέπλεε στην ακτή, προτρέποντας τους ντόπιους να αναρωτιούνται τι στο καλό θα μπορούσε να είναι.

Δείτε επίσης:  Στο όρος Αραράτ βρίσκεται η Κιβωτός του Νώε σύμφωνα με Ερευνητές

Δείτε τις φωτογραφίες…

Το λευκό, τριχωτό κομμάτι έχει μήκος περίπου 6 μέτρα. Ζυγίζει 2,2 τόνους και δεν έχει μάτια ή διακριτό κεφάλι. Πολλές γνώμες έχουν ήδη αναφερθεί στο διαδίκτυο, ως προς το τι θα μπορούσε να είναι. Αυτές οι προσπάθειες ταυτοποίησης, κυμαίνονται από φανταστικούς κινούμενους χαρακτήρες που μεταφέρονται στον πραγματικό κόσμο, έως και ένα γιγαντιαίο σκυλί Shih Tzu.
Εάν μαντέψατε ότι πρόκειται για ένα λευκό μαμούθ, έχετε πέσει λίγο έξω. Εάν μαντέψατε ότι είναι ένα άγνωστο γιγάντιο πλάσμα της θάλασσας, είστε λίγο πιο κοντά στην πραγματική αλήθεια. Οι επιστήμονες εξήγησαν, ότι η μυστηριώδης μάζα είναι στην πραγματικότητα μια φάλαινα σε αποσύνθεση, που πέθανε πριν από δύο εβδομάδες.
Το λευκό χνούδι, είναι αποτέλεσμα του προχωρημένου σταδίου αποσύνθεσης στο οποίο βρίσκονταν η φάλαινα. Δεν είναι μαλλιά αυτά που βλέπετε – είναι οι μυϊκές ίνες της φάλαινας σε σήψη.

Δείτε επίσης:  8 Γρουσούζικα αντικείμενα που μπορεί να έχετε στο σπίτι σας και σας γεμίζουν με αρνητική ενέργεια

pronews


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Σκοτώνετε τα εγκεφαλικά σας κύτταρα με αυτές τις 3 συνήθειες

Η Μαθηματική Εξίσωση για Παιδιά Δημοτικού που το 75% των Ανθρώπων αδυνατούν να βρουν Λύση. ΕΣΥ Μπορείς;