Αυτό το χαρακτηριστικό στην εμφάνιση ενός άντρα αυξάνει τις πιθανότητες να σε απατήσει

Το έχουν πολλοί.. Μπορεί να κάνει έναν άντρα ακόμα πιο σ έχι, αλλά, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποήθηκε για λογαριασμό του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Εva, είναι και αυτό που τον κάνει πιο επιρρεπή στην απιστία. Ο λόγος για ένα από τα μεγαλύτερα αντρικά trends: τα μούσια.

Τα αποτέλεσματα της έρευνας που έγινε σε δείγμα 1500 αντρών μιλάνε για 27% μεγαλύτερες πιθανότητες να σε απατήσει κάποιος με μούσια σε αντίθεση με κάποιον που χρησιμοποιεί καθημερινά ξυραφάκ (πάντως -just saying- ο Jude Law στην ταινία Ο ταλαντούχος Κύριος Ρίπλει που είχε απατήσει την αγαπημένη του Gwyneth Paltrow, δεν είχε γένια)

Δείτε επίσης:  Καλαβρία, ένα παραμυθένιο μέρος: Η καρδιά της Μεγάλης Ελλάδας

Επίσης, βρήκαν ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν εγκληματική συμπεριφορά αφού 40% των αντρών με γένια παραδέχτηκαν ότι έχουν κλέψει μία φορά στη ζωή τους.

Δύο άντρες που κάνουν τέχνη βάζοντας μέσα στα μούσια τους ό,τι πιο τρελό μπορείς να φανταστείς

Δεν ξέρουμε αν χρειάζεται να ανησυχήσεις σε περίπτωση που ο φίλος σου είναι περήφανος γενιοφόρος (πιθανότατα ΟΧΙ), αλλά εμείς πειράζει, παρόλα αυτά, να συνεχίσουμε να αγαπάμε τους άντρες με μούσια;

Δείτε επίσης:  11 πράγματα που “ξενερώνουν” όλους τους άντρες!!!! Το 5ο το χειρότερο όλων!!!

Πηγή cosmopolitan.gr


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Ανέκδοτο: Δεν είσαι πολύ καλή στο κρεβάτι!

Τι Σας Προκαλεί Άγχος και Στρες, Σύμφωνα με το Ζώδιό Σας;