Αυτή η κοπέλα απαγορεύει σε όλους να αγγίζουν τον σκύλο της! Ο λόγος είναι για να μπορεί συνέχεια να της σώζει τη ζωή..

Αυτή η κοπέλα είναι η Hailey Ashmore ετών 16. Γνωρίστε και τον αξιαγάπητο σκύλο της τον Φλιν. Ο Φλιν δεν είναι απλά ένα κατοικίδιο για την Χάιλη.. Είναι σκύλος υπηρεσίας και φύλακας Άγγελος για τη ζωή της.

Η Χάλεη δε θα μπορούσε χωρίς τον Φλιν και αυτό επειδή πάσχει από μία σπάνια μορφή επιληψίας που της προκαλέι κρίσεις άσθματος, αντιδραστικά υπογλυκαιμικά σοκ και σοβαρές αλλεργίες..

hailey-and-flynn-1

Είναι μαζί από τότε που ο Φλιν ήταν κουτάβι. Η Χάλεη τον έχει εκπαιδεύσει σε έναν άριστο οδηγό-σκύλο.

hailey-and-flynn-2

hailey-and-flynn-3

Η παρουσία του Φλιν στη ζωή της Χάλεη είναι απαραίτητη καθώς την έχει σώσει πολλές φορές κατά τη διάρκεια σοβαρών κρίσεων.

hailey-and-flynn-4

Ο θαυμάσιος σκύλος οδηγός έχει εκπαιδευτεί έτσι ώστε η 6 αίσθηση του να αισθάνεται λίγο πριν η Χάλεη πάθει την κρίση.. Έτσι κατευθείαν σπεύδει να φέρει βοήθεια προσελκύοντας κάποιον περαστικό με το γάβγισμά του.Επίσης στο κολάρο του αναγράφεται η ένδειξη Stop, Seizure Alert, Information inside, που σημαίνει σταματήστε, συναγερμός κρίσης, οδηγίες μέσα..

Δείτε επίσης:  Ο δάσκαλος που άφηνε τα παιδιά να ονειρεύονται

Για αυτό το λόγο ο Φλιν πρέπει να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένος ιδιαίτερα όταν βρίσκεται σε εξωτερικούς χώρους! Τίποτα δεν πρέπει να του αποσπάει την προσοχή.

hailey-and-flynn-5

hailey-and-flynn-7

Μια φορά η Χάλεη αναφέρει πως είχε πάθει Κρίση και ο Φλυν έσπευσε να φέρει βοήθεια.Είναι τόσο χαριτωμένος σκύλος που ο πρώτος περαστικός που συνάντησε άρχισε να τον χαιδέυει και αγνόησε το λουρί του.Το αποτέλεσμα ήταν Η Χάλεη να ξυπνήσει στην αγκαλιά του πατέρα της που ευτυχώς εκείνη την ώρα πήγε να την επισκεφτεί στην φοιτητική εστία που διαμένει. Η Χάλεη έιχε σοβαρά εγκαύματα στο μέτωπο καθώς σερνόταν πέρα δώθε στο χαλί εξαιτίας της κρίσης.Για καλη της τύχη ο πατέρας της πρόλαβε να τη σώσει και απέφυγε τα χειρότερα.

Δείτε επίσης:  Αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν ακριβώς τι σημαίνει καλοκαίρι… Σύντομα και στην Ελλάδα.

hailey-and-flynn-8

hailey-and-flynn-9Η Χάλεη γράφει στο προφίλ της στο Instagram πως αν δείτε κάποιον σκύλο με παρόμοιο κολάρο να συμπεριφέρεται ανήσυχα μην του αποσπάτε την προσοχή και μην τον χαιδεύετε καθώς η ζωή κάποιου ανθρώπου εκεί κοντά μπορεί να κινδυνεύει! Κατευθείαν ακολουθήστε τον σκύλο και μην του αποσπάτε την προσοχή

hailey-and-flynn-10

Τέλος αναφέρει πως ο Φλινν είναι πραγματικά ο φύλακας ‘Αγγελος της και η καθημερινή επιβίωσή της από την αθένεια εξαρτάται από τον ίδιο..

mymind.gr


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Όταν ένας άνδρας αγαπάει μια γυναίκα…

Καταπληκτικό τεστ! Βάλε την ημερομηνία γέννησής σου και βρες την σχεσιακή σου ταυτότητα!