Αυτή η διαφήμιση με πρωταγωνιστές μια κοπέλα και ένα σκύλο έχει συγκινήσει το διαδίκτυο

Η Ταϊλάνδη δημιούργησε άλλη μια όμορφη διαφήμιση. Αλλά αυτή μάλλον είναι η καλύτερη και η πιο συγκινητική από όλες όσες έχουμε δει μέχρι σήμερα!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε λιγότερο από ένα μήνα, το βίντεο έχει πάνω από δύο εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Η διαφήμιση που δημιουργήθηκε για λογαριασμό της τράπεζας Krungthai, διηγείται την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας πριν αποφασίσει να σπουδάσει κτηνίατρος.

Η κοπέλα όταν πήγαινε σχολείο φοβόταν πολύ το σκύλο της γειτόνισσάς της, τον Ολιένγκ. Στην αρχή πίστευε ότι ο σκύλος ήταν άγριος και επιθετικός αλλά η αλήθεια ήταν πως απλά προστάτευε την ιδιοκτήτρια του, μια ηλικιωμένη γυναίκα που ζούσε μόνη της.

Ώσπου η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του Ολιένγκ αρρώστησε και το ασθενοφόρο την μετέφερε στο νοσοκομείο.

skylos-tai-dinfo-1-3Από εκείνη τη μέρα, κάθε φορά που η κοπέλα περνούσε από το σπίτι της ηλικιωμένης, έβλεπε το πληγωμένο σκυλί να στέκεται ακίνητο και να περιμένει την ιδιοκτήτρια του να επιστρέψει.

Οι μέρες περνούσαν, η ηλικιωμένη δεν επέστρεφε αλλά ο Ολιένγκ πάντα στην πόρτα. Την περίμενε..

skylos-tai-dinfo-1-1Η κοπέλα δεν άντεξε άλλο να το βλέπει να υποφέρει και αποφάσισε να του φέρει κάτι να φάει. Κάπως έτσι ξεκίνησε μια όμορφη φιλία.

Ο Ολιένγκ την ακολουθούσε παντού. Κάθε πρωί που η κοπέλα πήγαινε σχολείο ο πιστός της φίλος τη συνόδευε μέχρι τον σταθμό του τρένου και κάθε μεσημέρι που επέστρεφε ο Ολιένγκ ήταν πάντα εκεί και την περίμενε.skylos-tai-dinfo-1-2Άλλα ένα μεσημέρι, ο Ολιένγκ δεν ήταν εκεί.

Προμηθευτείτε μπόλικα χαρτομάντιλα και δείτε τη συνέχεια στο βίντεο..

via

Δείτε επίσης:  Μισούσε την εξουσία μέχρι που έγινε το αφεντικό. Για δείτε πώς αντιμετωπίζει τους εργαζομένους της τώρα...

Δείτε την ΑΠΟΛΥΤΗ σπιτική συνταγή κατά της κυτταρίτιδας! Υπόσχεται να βελτιώσει την εικόνα των μηρών και των γλουτών σας σε ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ!

Νιώθετε μονίμως Κουρασμένοι & Άρρωστοι; Κι όμως η αιτία μπορεί να κρύβεται στο Πλυντήριό σας