Από μακριά Φαίνεται σαν μια συνηθισμένη Σπηλιά. Όταν όμως κάνει ZOOM η Κάμερα; Θα μείνετε με το στόμα Ανοιχτό!

Όλοι θέλουμε να ζήσουμε μια συναρπαστική περιπέτεια όταν ταξιδεύουμε σε νέα μέρη, αλλά ένας πεζοπόρος μπορεί να περηφανεύεται ότι ανακάλυψε μια κρυμμένη αρχαία πόλη, όσο περιπλανιόταν στη ζούγκλα της Ινδίας, έξω από το Βομβάη.

Ο Βρετανός John Smith είχε ταξιδέψει στην Ινδία για ταξίδι αναψυχής και έκανε μια εκπληκτική ανακάλυψη, όσο κυνηγούσε ζώα στην ζούγκλα!

Αυτό που ανακάλυψε, όχι μόνο μπορεί να γίνει σενάριο για ταινία, αλλά και να γραφτεί σε ιστορικά βιβλία!

Ο Smith κυνηγούσε μια τίγρη, που είναι τρελό από μόνο του, αλλά κάποια στιγμή αντίκρισε ένα μεγάλο άνοιγμα σε σπηλιά.

Η σπηλιά φαινόταν φυσική και ο Smith αποφάσισε να εξερευνήσει το χώρο. Ανακάλυψε σε εξαιρετική κατάσταση αρχαία ερείπια λαξευμένα στη πέτρα της σπηλιάς από κάποιον αρχαίο πολιτισμό της Ινδίας.

Η σπηλιά ήταν η είσοδος σε ένα εκπληκτικό συγκρότημα από βουδιστικούς ναούς και βωμούς μέσα στη καρδιά του δάσους. Η εκπληκτική του ανακάλυψη είναι γνωστή σήμερα ως τα Σπήλαια Αγιάντα.

Αρχαιολόγοι που ήρθαν στο μέρος χρονολόγησαν την εκπληκτική δομή περίπου στο 200 π.Χ. Το εσωτερικό των ναών διατηρήθηκε τόσο καλά χάρη στις συνθήκες της σπηλιάς και πιθανολογείται ότι τα χρώματα είναι το ίδιο ζωντανά όσο όταν κατασκευάστηκαν.

Αναμφίβολα ο άντρας που έκανε την ανακάλυψη μπορεί να περηφανεύεται για το ταξίδι που δε θα ξεχάσει ποτέ.

Credit: Yournationnews

Πηγή

Δείτε επίσης:  Εκατομμύρια καβούρια μεταναστεύουν από την ξηρά στην θάλασσα στο νησί των Χριστουγέννων!
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Διαβάστε γιατί θα πρέπει να ακυρώνετε τις πιστωτικές σας πριν πεθάνετε..

Την βρήκαν παγωμένη στους -30ºC με μόλις 8 παλμούς το λεπτό. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί. Είχε γλυτώσει χωρίς να χρειαστεί να την αρκωτηριάσουν. Ήταν η πρώτη φορά που είχαν δει κάτι τέτοιο.