Απίστευτο: Δείτε τί ανέβασε διάσημο μοντέλο και την έσβησαν φίλοι της και followers! (Φωτογραφίες)

Αναμφίβολα τα Social Media διαμορφώνουν μία εικονική πραγματικότητα που τις περισσότερες φορές απέχει παρασάγγας από την “ανθρώπινη” πλευρά των χρηστών.

Τρανή απόδειξη για την παραπάνω διαπίστωση αποτελεί το “πάθημα” της Στίνα Σάντερς, πρώην μοντέλου.

mod11Στον λογαριασμό της στο Instagram έχει δεκάδες χιλιάδες ακολούθους, για τους οποίους συνήθιζε να ποστάρει φωτογραφίες της ως μοντέλο, στυλιζαρισμένες και γκλαμουράτες. Πρόσφατα, η Στίνα Σάντερς αποφάσισε να πάρει μέρος σε ένα πείραμα, μετά από παρότρυνση της εφημερίδας Daily Mail.modd

Αφορμή ήταν η υπόθεση της Εσένα Ονίλ, επίσης μοντέλο, που αποκάλυψε πως οι φωτογραφίες που πόσταρε ήταν κάθε άλλο παρά αυθόρμητες, αλλά αντίθετα πως ζούσε σε μια εικονική πραγματικότητα που έφτιαχναν γι’ αυτήν οι σπόνσορες και οι εταιρίες.

Δείτε επίσης:  Άνθρωποι στην Αϊτή φτιάχνουν στην κυριολεξία μπισκότα από λάσπη για να επιβιώσουν

Η Σάντερς άρχισε να ποστάρει λιγότερο κολακευτικές της φωτογραφίες, από την ώρα που κάνει αποτρίχωση, από την επίσκεψή της στον ψυχίατρο, ή ακόμα και από τα… χαλασμένα της νύχια.

mod33

mod22

Λίγες ώρες χρειάστηκαν για να «αποδώσει» το πείραμα: Ο λογαριασμός της «μίκρυνε» κατά 3.000 άτομα, που αποφάσισαν ότι η «κανονική» Στίνα Σάντερς δεν είναι καθόλου ενδιαφέρουσα!

Δείτε επίσης:  Η Αλεξάνδρεια ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο την ημέρα γέννησης του Μεγάλου Αλεξάνδρου

«Ήθελα να αποκαλύψω πως η ζωή κάτω από τη μάσκα του μοντέλου δεν είναι καθόλου εύκολη. Η ζωή μου δεν είναι καθόλου όσο όμορφη φαίνεται. Υποφέρω από άγχος και έχω μια ανάπηρη αδερφή.

Κανενός η ζωή δεν είναι τέλεια», λέει η ίδια.

«Ήμουν σχεδόν βέβαιη πως οι κανονικές μου φωτογραφίες θα είχαν λιγότερα likes από εκείνες με τα μαγιό, τα εξωτικά τοπία και τις γκλαμουράτες εμφανίσεις. Αλλά δεν περίμενα ότι θα χάσω και followers από αυτό!

via


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες κάνουν καλύτερο κρεβάτι;

Πάει ο τύπος σ’ έναν ιερέα για να εξομολογηθεί. Ο ιερέας, Πες μου, τέκνον μου, τι αμαρτία πιστεύεις ότι έχεις κάνει;